Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Laks og peberfrugt. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Laks og peberfrugt

Laks og peberfrugt

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Denne laks er nødt til at blive din nye favorit... Start med at dele dine fennikel i kvarter på langs. Steg dem af i en gryde i lidt olie, til de har flot stegeskorpe på begge skæreflader. Kom smør ved, og lidt vand så de er halvt dækket af vandet....

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Laks og peberfrugt2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Jette S.

    Hej Jesper. Laks og peberfrugt, hvor var det dog lækkert. Nemt at lave var det også. Kom endelig med flere opskrifter på fisk.
    Bedste hilsner
    Torsten & Jette

  • Jonna v.

    Hej, hvilken pande / gryde er bedst at stege i, jeg har teflon, og jeg kunne se da jeg stegte laksen - der kom ikke skorpe på, vilket var lidt ærgeligt, skyldtes sikkert teflon ,
    Jeg burde måske investere i noget andet grej, hvad mener du ?
    Mv. Jonna.

    • Jesper Vollmer

      Hej Jonna
      Ja præcis teflon er ikke perfekt til laks.
      Hvis du kan få fingrene i en støbejernepande eller en jernpande, er det det bedste til stegeskorpen...
      Jesper

  • Anna L.

    Ny måde at servere laks med peberfrugter og fennikel. Så lækkert og så er det nemt at lave.

  • Mette D.

    Kan jeg bare svitse den på panden og så lægge dem ovn ?
    Hvis ja - hvor meget og hvor længe

    • Jesper Vollmer

      Hej Mette
      Det kan du sagtens.
      Hvis du bager dem i ovnen, bliver de bare ikke ligeså sprøde som dem her. Men du kan jo bare bage laks uden at komme dem på panden overhovedet.
      Det er bare to forskellige resultater.
      En str. som dem her skal nok bage ca. 15 min. ved 180 grader.
      Jesper

    • Mette D.

      Jeg lavede det alligevel efter opskrift det var SÅ LÆKKERT

  • Mette D.

    🥳👌🏻😘
    God weekend

  • Jim B.

    Lækker kombination og god sprød stegeskorpe på laksen.
    En klar anbefaling 👍
    God weekend / Jim

    • Jesper Vollmer

      Takker Jim...
      Bliver så glad !
      Jesper

  • Gitte M.

    Hold da helt op! Hvor blir man forelsket i både Fennikel, peberfrugt og ja ALTID Laks. Så nemt og smager FANTASTISK. ;-) og virkelig smuk mad.

    • Jesper Vollmer

      Wuhuuu... 😜
      Jesper

  • Anne B.

    Kan man bruge sukkererstatninger? Jeg ved - af erfaring - det er svært! Men kunne ønske mig, at du nævner det i de opskrifter, hvor du kender nogetbrugbart☺️

    • Jesper Vollmer

      Hej Anne
      Jeg har ikke den store erfaring med sukkererstatninge. Så jeg får svært ved at anbefale nogle alternativer i videoerne.
      Jesper

  • Grethe L.

    Lækkert og dejligt nemt at lave. Tak

  • Joan S.

    Utrolig lækker ret og lækkert tilbehør!
    Og så nemt at lave, stort TAK.
    Hvilken laks bruger du?
    Jeg vil helst undgå norsk opdræt, men det kan være svært at finde andet- og også hunde dyrt!
    Hilsen Joan

  • Hanne D.

    Kan man bruge andet end fennikel, det er vi ikke så vilde med ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne
      Undskyld det sene svar.
      Jeg ville måske lege med enten spidskål eller julesalat som erstatning. De ville begge fungere.
      Jesper

  • Inger J.

    Kan jeg servere en form for kartoffel til ?? Jeg har nogle som er kogte ??
    Mvh Inger

    • Jesper Vollmer

      Kogte kartofler vil helt sikkert være dejligt til.
      Jeg ville nok ikke stege dem, men holde dem kogte.
      Jesper

  • Charlotte A.

    Hej Jesper
    Fantastisk opskrift, syntes bare der i teksten mangler at stå, skindet på laksen skal skæres fra, du fortæller det i videoen, men det er ikke altid vi ser den når vi har lavet retten før.
    Vi skal til at spise retten nu, mums
    Mvh Charlotte Axelsen

    • Jesper Vollmer

      God pointe Charlotte
      Det retter jeg til i opskriften. Håber, det smagte til trods...
      Jesper

    • Charlotte A.

      Tak, det smagte fantastisk igen igen.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.