Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Laks i Teriyaki. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Laks i Teriyaki

Laks i Teriyaki

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med komme alle de våde ingredienser til marinaden op i en gryde, efterfulgt af alle smagsgiverne snittet og fordelt i gryden.  Lad det koge ind i ca. 10 min, til det tykner let.  Skær citronerne i skiver, og fordel dem i bunden af et ovnfast...

Billeder fra opskriften

6

Kommentarer

  • Brit J.

    Hvad kan Mirin erstattes af ?

    • Jesper Vollmer

      Som Bent også skriver herunder, kan du evt. bruge sherry.

  • Bent W.

    Sød japansk vin, kan med et godt resultat erstattes med fx sød sherry?

    • Jesper Vollmer

      Ja det kan du sagtens bruge...

  • Finn J.

    Hej Jesper. Når du skriver soya, hvad er det så for en, der er mange at vælge imellem. Jeg vil lave retten på søndag, men min søde kone er IKKE vild med fisk, så jo mere jeg kan “pakke” fisken ind, jo støre chancer har jeg for at hun vil syntes om retten.

    • Jesper Vollmer

      Jeg bruger Kikkomans her...

  • Ester L.

    I en travl hverdag kan man så lige snuppe en færdig teriyaki-sovs fra hylden i supermarkedet🤗?

    • Jesper Vollmer

      Det kan du godt. bare pas på, da den jo allerede er tyk i forvejen. Bare så det ikke brænder på, og bliver alt for kraftigt, da den jo skal have lidt tid.

  • Britt L.

    Hej Jesper.
    Hvilken temperatur skal laksen have?

    • Jesper Vollmer

      Mener du inde i selve fisken? Fisk er ligesom kød saftigt omkring 55°
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.