Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Laks i Teriyaki.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Laks i Teriyaki
Tilberedningstid 30-60 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Brit J.
Hvad kan Mirin erstattes af ?
- Jesper Vollmer
Som Bent også skriver herunder, kan du evt. bruge sherry.
- Bent W.
Sød japansk vin, kan med et godt resultat erstattes med fx sød sherry?
- Jesper Vollmer
Ja det kan du sagtens bruge...
- Finn J.
Hej Jesper. Når du skriver soya, hvad er det så for en, der er mange at vælge imellem. Jeg vil lave retten på søndag, men min søde kone er IKKE vild med fisk, så jo mere jeg kan “pakke” fisken ind, jo støre chancer har jeg for at hun vil syntes om retten.
- Jesper Vollmer
Jeg bruger Kikkomans her...
- Ester L.
I en travl hverdag kan man så lige snuppe en færdig teriyaki-sovs fra hylden i supermarkedet🤗?
- Jesper Vollmer
Det kan du godt. bare pas på, da den jo allerede er tyk i forvejen. Bare så det ikke brænder på, og bliver alt for kraftigt, da den jo skal have lidt tid.
- Britt L.
Hej Jesper.
Hvilken temperatur skal laksen have?- Jesper Vollmer
Mener du inde i selve fisken? Fisk er ligesom kød saftigt omkring 55°
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.