Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kyllingepie 2.0. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kyllingepie 2.0

Kyllingepie 2.0

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Kom mælk, fond, terning, timian, peber og kylling i en gryde, og kog det op. Lad det simre i 20 min. og løft kødet op.  Sigt væsken fri for krydderier, og gem den til senere.  Skær urterne i grove tern, og hold dem adskilt. Start med at sautere...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Multihakker: Leder du efter kampagnen, hvor du modtager Blomsterbergs multihakker som velkomstgave, skal du tilmelde dig her.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

345

Kommentarer

  • Lillian B.

    Hej Jesper. Jeg vil gerne lave retten til nogle venner, men én kan ikke tåle løg og hvidløg. Kan du anbefale noget andet, jeg kan bruge? Hilsen Lillian

    • Susanne B.

      Porrer eller forårsløg😀

    • Lillian B.

      Det er same same med porrer/forårsløg… måske kan jeg i stedet bruge champignon?

    • Jesper Vollmer

      Nåh ja selvfølgelig... ja brug du champion.
      Jesper

  • Søren D.

    Tak for endnu en ret med kylling og det kan godt være der er en del kyllingeretter i klubben, men det er populært at spise kylling og jeg elsker kylling
    Nu nævnte du i en af de seneste videoer det med at stege udbenet kyllingoverlår som blev sprødt som flæskesvær. Den teknik kunne være sjov at lære

    • Jesper Vollmer

      Ja jeg kan næsten ikke få nok kylling.
      Jeg skal nok huske at vise de sprøde lår...

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.