Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kyllingepie. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Kyllingepie

Kyllingepie

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Gnid kyllingen ind i olien og saltet. Sæt den ind i en 180° varm ovn, og steg den i ca. 75 min. Når kyllingen er kølet lidt af, plukkes al kødet fra benet. Sørg for, at du få alt med fra de små revner. Intet spild her. Pluk kødet i mundrette s...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Ingrid B.

    Hej Jesper. Den ret ser rigtig lækker ud. Er den fyldig/ mættende nok som den er eller kan/skal man servere noget ved siden af?
    Mvh Ingrid

    • Jesper Vollmer

      Den mætter præcis som tarteletter... Der er bare lidt mere fyld.
      Jeg ved ikke, om du serverer noget til tarteletter derhjemme, eller om de står for sig selv som en ret.
      Jesper

    • Else F.

      Jeg har selv afprøvet opskriften, til en frokost med damer😄, med en grøn salat - i ordets rette betydning! - bestående af: grønne asparges, agurk, grønne padron peber, icebergsalat og bitte små balancerede broccoli buketter. Dressing af citronsaft og olie, salt peber og en my sukker. Alle var glade😋.

  • Else F.

    Utrolig lækker ret👍. Men som du larmer😁🤭, prøv at lytte til videoen. Udover den lækre ret, blev vi også godt underholdt. Jeg elsker jeres samarbejde, tak for det

  • Else F.

    Di glemmer at fortælle, om det er varmluft eller konvention ovn🤔.

    • Jesper Vollmer

      Det er altid varmluft, hvis ikke jeg siger andet... Men skal nok prøve at huske at skrive det HVER gang i opskrifterne...
      Jesper

  • Liv K.

    Må sige det er en lækker ret, på trods af at jeg erstattede fillodej med hjemmelavet (grov) tærtedej. Lagde den blot som et låg over. Smed også et par gulrødder med o fyldet.
    Dersom man skal lave mad til mange, kunne man vel doble portionen, og bage den næste dag?

  • Hanne J.

    Kan jeg forberede retten dagen før og først lægge folidejen på når den skal bages
    Kh Hanne

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.