Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kyllingepie. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kyllingepie

Kyllingepie

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Gnid kyllingen ind i olien og saltet. Sæt den ind i en 180° varm ovn, og steg den i ca. 75 min. Når kyllingen er kølet lidt af, plukkes al kødet fra benet. Sørg for, at du få alt med fra de små revner. Intet spild her. Pluk kødet i mundrette s...

Bliv medlem af
Klub Vollmer

...og om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

12

Kommentarer

  • Ingrid B.

    Hej Jesper. Den ret ser rigtig lækker ud. Er den fyldig/ mættende nok som den er eller kan/skal man servere noget ved siden af?
    Mvh Ingrid

    • Jesper Vollmer

      Den mætter præcis som tarteletter... Der er bare lidt mere fyld.
      Jeg ved ikke, om du serverer noget til tarteletter derhjemme, eller om de står for sig selv som en ret.
      Jesper

    • Else F.

      Jeg har selv afprøvet opskriften, til en frokost med damer😄, med en grøn salat - i ordets rette betydning! - bestående af: grønne asparges, agurk, grønne padron peber, icebergsalat og bitte små balancerede broccoli buketter. Dressing af citronsaft og olie, salt peber og en my sukker. Alle var glade😋.

  • Else F.

    Utrolig lækker ret👍. Men som du larmer😁🤭, prøv at lytte til videoen. Udover den lækre ret, blev vi også godt underholdt. Jeg elsker jeres samarbejde, tak for det

  • Else F.

    Di glemmer at fortælle, om det er varmluft eller konvention ovn🤔.

    • Jesper Vollmer

      Det er altid varmluft, hvis ikke jeg siger andet... Men skal nok prøve at huske at skrive det HVER gang i opskrifterne...
      Jesper

  • Liv K.

    Må sige det er en lækker ret, på trods af at jeg erstattede fillodej med hjemmelavet (grov) tærtedej. Lagde den blot som et låg over. Smed også et par gulrødder med o fyldet.
    Dersom man skal lave mad til mange, kunne man vel doble portionen, og bage den næste dag?

  • Hanne J.

    Kan jeg forberede retten dagen før og først lægge folidejen på når den skal bages
    Kh Hanne

    • Jesper Vollmer

      Undskyld det sene svar…
      Men ja det kan du sagtens.
      Jesper

  • Pernille B.

    Smager virkeligt lækkert og at lave den opbagte sauce uden tilsætning af mælkeprodukter men udelukkende på bouillon giver en helt anden lethed.
    Måtte lave den med butterdej da jeg ikke havde filodej ved hånden men resultatet blev trods det et kæmpe hit (dog ret sikker på at “den krøllede filodej” ville give retten lidt mere crisp så det bliver næste gang).
    Serverede retten med en lækker salat lavet af grillede asparges, hakkede cornichoner, ærteskud og babyspinat vendt i en lækker balsamico glace.
    Håber du kan forklare hvorfor du vælger at lave kyllingen i ovn og ikke koge den som man jo oftest gør til tarteletter og lignende retter ?
    Det var faktisk først bagefter jeg noterede mig at du havde haft kyllingen i ovnen så min kylling blev kogt i en lækker bouillon tilsat de gængse smagsgivere som salt, løg, porrer og laurbærblade.
    Vil umiddelbart tro at kyllingen bliver mere saftig af en tur i gryden så ser frem til at høre hvorfor du steger din i ovn.
    Takker for endnu en lækker ret - altid dejligt med ny inspiration til listen af hverdagsretter så man ikke altid ender med at lave det samme……

    • Jesper Vollmer

      Tak for de fine roser Pernille.
      Blir’ så glad.
      Du kan sagtens koge kyllingen i stedet, men ville bare twiste den lidt.
      Jeg koger min kylling til tarteletter, og her ovnstegte jeg den.
      Kødet bliver lækkert saftigt i saucen.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.