Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kyllingeboller i Orzo. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kyllingeboller i Orzo

Kyllingeboller i Orzo

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Kyllingebollerne:- Udblød brødet i 2x2 cm. tern i det kogende vand i 5 min. - Sauter løg, hvidløg og chili af i smørret. - I en skål samler du farsen med det udblødte brød, parmesan, salvie, persille og løgblandingen. - Rør det godt sammen, og form...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

5

Kommentarer

  • Anita J.

    Orzopasta og hvor køber man det ? Kan andet pasta bruges og hvilket ? På forhånd tak

    • Else F.

      Jeg har købt dem hos “Årstiderne” her hed de semi de melone ( betyder vist melonkerner😄)

    • Jesper Vollmer

      Som jeg siger i filmen, så kan du sagtens erstatte dem med suppehorn eller andre små pastaer.
      Jesper

    • Gitte F.

      Jeg har fundet dem i Kvickly

    • Claus R.

      Jeg køber dem i Grækenland , og slæber altid en masse med hjem 😂

  • Martin M.

    Hvad er et godt glutenfrit alternativ til Orzo?

    • Jesper Vollmer

      Der finder du bare din yndlings glutenfri pasta.
      Tilberedningen vil være den samme men med lidt mere væske, så de når at blive al dente.
      Jesper

  • Anders J.

    For dælen Jesper ! Jeg tror sjældent jeg har fået så meget ros for min mad efter at have serveret de her kyllingeboller. Det smagte sindssygt godt og smørstegte salvieblade er min nye livret !!

    • Jesper Vollmer

      Tak Anders…
      Jeg bliver sgu så glad…
      Jesper

  • Ole S.

    Fuldstændig genial ret. Kyllingebollerne var et kæmpe hit og min søn fik to med i madpakken dagen efter.
    Det jeg elsker ved dine retter Jesper er at man tit skal bruge de samme ingredienser til de forskellige dele af retten, f.eks. skalotteløg 👍

    • Jesper Vollmer

      Lækkert Ole
      Jeg er glad for, at du værdsætter det.
      Jesper

  • May B.

    Har lige serveret det for familien og alle var enige om at det smagte fantastisk 🤩

  • Magnus

    Efter lang tid fik jeg lavet denne ret. Og jeg serveret den til familien, jeg kan kun sige vi er 100 % solgt til denne ret, meget lang tid siden vi har smagt noget så godt Jesper. Din klub her er noget af det bedste jeg har prøvet der er så mange opskrifter og alt herinde smager bare godt tak for det

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.