Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kyllingeboller i Orzo. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Kyllingeboller i Orzo

Kyllingeboller i Orzo

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Kyllingebollerne:- Udblød brødet i 2x2 cm. tern i det kogende vand i 5 min. - Sauter løg, hvidløg og chili af i smørret. - I en skål samler du farsen med det udblødte brød, parmesan, salvie, persille og løgblandingen. - Rør det godt sammen, og form...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Anita J.

    Orzopasta og hvor køber man det ? Kan andet pasta bruges og hvilket ? På forhånd tak

    • Else F.

      Jeg har købt dem hos “Årstiderne” her hed de semi de melone ( betyder vist melonkerner😄)

    • Jesper Vollmer

      Som jeg siger i filmen, så kan du sagtens erstatte dem med suppehorn eller andre små pastaer.
      Jesper

    • Gitte F.

      Jeg har fundet dem i Kvickly

  • Martin M.

    Hvad er et godt glutenfrit alternativ til Orzo?

    • Jesper Vollmer

      Der finder du bare din yndlings glutenfri pasta.
      Tilberedningen vil være den samme men med lidt mere væske, så de når at blive al dente.
      Jesper

  • Anders J.

    For dælen Jesper ! Jeg tror sjældent jeg har fået så meget ros for min mad efter at have serveret de her kyllingeboller. Det smagte sindssygt godt og smørstegte salvieblade er min nye livret !!

    • Jesper Vollmer

      Tak Anders…
      Jeg bliver sgu så glad…
      Jesper

  • Ole S.

    Fuldstændig genial ret. Kyllingebollerne var et kæmpe hit og min søn fik to med i madpakken dagen efter.
    Det jeg elsker ved dine retter Jesper er at man tit skal bruge de samme ingredienser til de forskellige dele af retten, f.eks. skalotteløg 👍

    • Jesper Vollmer

      Lækkert Ole
      Jeg er glad for, at du værdsætter det.
      Jesper

  • May B.

    Har lige serveret det for familien og alle var enige om at det smagte fantastisk 🤩

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.