Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kylling Velouté. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kylling Velouté

Kylling Velouté

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Her er en af de klassiske saucer. Den lyder fancy, men du kender den sikkert godt, når du først får lavet den her.  Kyllingen:-Start med at sætte kyllingebrysterne over og simre i kogende vand med bouillon og salt. Den skal bare simre forsigtigt i ca...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

16

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Lis K.

    Det ser lækkert ud og er inspirerende til tiden lige nu. Tak😋

  • Anne-Lise T.

    Fantastisk flot til øjnene og derfor fantastisk ret. Glæder mig til at lave den. Flot inspiration og nemt at følge opskriften. Tak for det. 🤗

    • Jesper Vollmer

      Tak for de søde ord, Anne-Lise :)
      Håber den bliver en succes! :D
      Jesper

  • Connie M.

    Dejlig sommermad :-)

  • Jørgen R.

    Er afprøvet. Lækker forårsret, som jo også er enkelt at tilberede. Der blev spist op.😊

    • Jesper Vollmer

      Ej hvor godt at høre, Jørgen!
      Glad for at maden ikke gik til spilde ;)
      Jesper

  • Finn L.

    Hej Jesper.
    Hvilken bouillon bruger du?
    Den, jeg bruger (Knorr), synes jeg er alt for salt.
    Hilsen Finn.

    • Jesper Vollmer

      Hej Finn
      Jeg bruger den fra Oscar i pulverform. Den er ikke så salt.
      Salt kan man jo altid tilsætte. Der er urterne og kødsmagen, man er ude efter.
      Jesper

    • Jesper Vollmer

      Den her…
      https://vinmedmere.dk/shop/999-bouillon--fond/22667-oscar-oekologisk-hoensebouillon-80-g/?gclid=Cj0KCQjwg_iTBhDrARIsAD3Ib5jbDlOC9AEIasjtQqLy_-uus44Te3IxALLM_5Q2GdA1MEX5DtdA_jkaAnymEALw_wcB

    • Martin S.

      Vil lige indskyde at det er lykkedes mig at finde grøntsags og oksebouillon terninger fra Knorr helt uden salt. Man skal dog nok i de større supermarkeder for at finde dem. Jeg fandt mine i Bilka. Har ikke set dem i Netto/Rema 1000 osv. Og desværre har jeg endnu ikke fundet dem med kylling. Jeg vil dog sige som Jesper at pulveret fra Oscar er bedre end knorr's terninger. Ville bare oplyse om at den saltfrie mulighed findes.

  • Jette F.

    Hold nu op, Jesper🤗🤗🤗Vi slikker os stadig om munden😋
    Taaaaaaak for mad🥇

    • Jesper Vollmer

      Selvtak Jette, glad for at det var en succes!! :D
      Jesper

  • Bent R.

    Så lækker at få kylling på den måde. Det kunne mine gæster li'. Nu skal ungerne (børnebørnene) godt nok lære at skrælle grøntsager, for det tar tid. Resten er peace off cake. Skøn ret

  • Dan M.

    Hej Jesper. Så fik jeg prøvet Kylling Velouté.
    Hvor er det enkelt. Hvor er det flot og hvor smager det tævegodt - og så er det jo, som du skrev til mig, sundt🙏
    Det imponerer mig, hvor meget smag hønse/kylingefond giver, med den tilgang du anvender. Det intet mindre end kanon - tak👏👏👏
    Spørgsmål: Du har flere gange nævnt på dine videoer, at du anvender vindruekerneolie, fordi det tåler høj varme. Det er jeg stoppet op ved, da jeg mente at rapsolien er den bedste at bruge ved høj varme. Nu har jeg været inde og læse flere steder og her skrives jo, at vindruekerneolie IKKE tåler speciel høj varme grundet de umættede fedtsyrer. Vil du venligst kommentere på dette?

    • Jesper Vollmer

      Hej Dan
      Tak for din fine ros, og tak for et vink ifh. olierne.
      Jeg har siddet og læst lidt op på det, og du har fuldstændig ret. Jeg kommer til at ændre mening nu. Tak for tippet. Man kan altid lære noget nyt.
      Jeg har nok bare hvilet i det, alle mine køkkenchefer altid har lært mig, men det gør det jo ikke nødvendigvis sandt.
      Jeg “tager olien i den anden hånd”
      Jesper

  • Dan M.

    Hej igen Jesper
    Tak for dit fine svar.
    Rosen er velplaceret😀
    Olier. Ja, det har forstyrret mig lidt, derfor 'forfulgte' jeg det, og rigtig rart lige at få det på plads.
    Du har jo format Jesper. Med din kæmpe erfaring og ekvilibrisme i et køkken, er du ikke for fin til at korrigere💪
    Fortsat god sommer😀

  • Pernille B.

    Smager dejligt men hvad vil du tilsætte for at gøre retten knap så “tung” ?
    Syntes godt saucen godt kan gå hen og blive lidt for bastant og at man derfor ikke kan spise ret meget.
    På forhånd tak…..

    • Jesper Vollmer

      Hej Pernille
      Ja man kan sagtens gøre den meget tung, men også lettere.
      Jævn den knap så meget, og smag den evt. med lidt syre i form af citron eller æbleeddike. Det letter den.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.