Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kylling og linguine. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kylling og linguine

Kylling og linguine

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Start med at vende kyllingebrysterne i koriander og paprika, salt og peber.  Steg dem af på begge sider i lidt olie i 4-5 min. på hver side. Lad dem trække færdige, mens du koger pastaen og laver saucen.  Kog pastaen al dente. Husk godt med salt i va...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Jette K.

    Hej Jesper. Kylling og linguine opskriften lyder rigtig lækkert - men hvad med lidt flere grøntsager til?

  • Kenneth V.

    Der er ikke sikkert jeg jeg ikke helt har fått det med mig....men er der forskjell på om man blinder sovsen før koging
    Kenneth 🍅
    Norge

    • Jesper Vollmer

      Du får en anden smag ved at blende inden, for så bliver smagene skarpere end hvis du steger det "sødt" først. Så det er bare en anden måde, at gøre det på. Du kan jo prøve begge dele, og se hvad, der smager bedst...
      Jesper

  • Kenneth V.

    Før eller etter kogen
    Kenneth 🍅
    Norge

  • Mieke L.

    Mums mums mums 🤪😜😝😋 jeg har lige lavet retten og den smagte fantastisk! Alle synes den var vildt god..
    Og så er den ovenikøbet super nem 😃

    • Jesper Vollmer

      Det lyder så godt... og ja den er nem at lave. Det må det godt være, en gang imellem.
      Jesper

  • Jan O.

    Hej Jesper,
    Har lige lavet denne super dejlige og hurtige ret. Vores yngste på 18 kvitterede med: Det smager sgu godt far- er det Vollmer?

    • Jesper Vollmer

      Sååådan... Jeg elsker alt ved det ;)
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.