Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kylling og grønt.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Her er en ret, som lige passer til os: Tøm køleskabet for grønsager ... og købte så lige lidt ekstra, da vi alligevel skulle handle. Stor stykker - ikke noget fancy ...Følg opskriften - som jo er nem 😊 . Og især det, at kyllingen fik turen på panden først.... wauw . Vi er to pensionister, som indimellem har fyldt godt op i kalenderen ... så nu blev der så også til i morgen .... og lidt til i overmorgen. Tak for at at vise HVOR enkelt det kan gøres. Tak for mad si’r Johnny og Vibeke
Hvad kaldte du dit specielle krydderi? pimang ...? / chili ?
Hvor køber du det?
Vh Charlotte
Hej Charlotte
Jeg kan få det i min lokale Meny.
Ellers er der mange steder på nette at få det.
https://loegismose.dk/piment-despelette-krydderi--45g/p/60488?gclid=Cj0KCQiA0rSABhDlARIsAJtjfCcUXeetKKS8kI6pGGAlQQ9pqrbTLr6A9s3GyxleopNzoCW7oZSrV1QaAoPuEALw_wcB
Her feks.
Jesper
Mange tak for dit svar! Det vil jeg købe :-)
Nu skal mit nye medlemskab prøves af :-)
Første ret var denne lækre kyllingret, som vi lige har nydt.
Fruen godkendte retten som smagte så dejligt.
Må tilstå, at jeg brugte frisk rosmarin istedet for timian, da jeg havde det i køleskabet.
Desuden brugte jeg også søde kartofler. Alle grøntsager var al dente efter de 30 minutter.
Ikke sidste gang denne ret serveres.
Det er en af mine yndlings måder at tilberede kylling og grønt på !
Perfekt at få tømt køleskabet på den måde. Derfor er det jo fint, at du bare putter andre ting i, som du beskrev !
Jesper
Hej J V
Super spændende er i ovnen nu hvad grøntsagskassen og fryseren gemte, serveres så med rester fra i går Selleri purre rørt med æg og afbagt i ramakin som du har beskrevet ( Har restespist det mange gange (Mummz) griner der er rigtig mange spændende nye ting når man er udlært hos DFDS i 71 *griner* (Har været på strandslot og Hotel Svaneke, Go weekend
Hej J V
Super spændende er i ovnen nu hvad grøntsagskassen og fryseren gemte, serveres så med rester fra i går Selleri purre rørt med æg og afbagt i ramakin som du har beskrevet ( Har restespist det mange gange (Mummz) griner der er rigtig mange spændende nye ting når man er udlært hos DFDS i 71 *griner* (Har været på strandslot og Hotel Svaneke, Go weekend
sorry to gange enter
Wow hvor blev det godt 👏 skønt at kunne bruge alle rester.
Da der var flere grøntsager tilbage, til næste dag ( elsker rester 😜) svitsede jeg noget hakket oksekød, salt og peber og ex ds flået tomater, blandede resterne af gårsdagen grøntsagerne i og serverede løse ris til. Det blev også super godt og bruges resten på en pizza i morgen.... jo vi smider ikke noget ud, vi to gamle 🙈
Sikke en superlækker ret👍 Selv min mand(som er til kød, kød,kød) synes det smagte fantastisk.
Jeg får mange gode små” fif “af dig her i klubben, hvor jeg er helt ny, men hold op hvor jeg elsker denne klub.
Min mand siger, når jeg er igang i køkkenet : “ hvad har Jesper og dig på menuen i dag” da din video jo kører samtidig 🤪
Hej Lis
Det var den dejligste besked... Blir´ helt glad i maven !
Jesper
Er ny i klubben og får testet flere af dine opskrifter af - de har alle været helt fantastiske 👍 Denne ret er på menuen i aften.
Et enkelt spørgsmål - ikke til opskriften, men til dine bradepander…. Hvilket mærke er det og hvilken størrelse? Mine herhjemme er for små og trænger til en udskiftning.
Hej Helle
Hvor er jeg glad for din besked tak.
Bradepanden her i opskriften, den med håndtagene er fra De Buyer. De er simpelthen så lækre. Er det den, du tænker på?
Jesper
Det er lige præcis den 😊 hvilken størrelse er den?
En kommentar til denne opskrift….. Her i huset har vi en teenagerdatter der spiser som en 70 årlige mand - hvis hun altså selv skulle vælge. Dvs. Kød, kartofler og masser af sovs…. Og grøntsager vil hun gerne gå udenom.
I løbet af aftensmaden, fangede vi hende i at “hyggespise” broccoli fra fadet😄 Det må være det største kompliment til din opskrift. Så mit månedlige abonnement har jeg lige skifte til årlig👍
Det månedlige abonnement er
Hvor er det dog en kæmpe kompliment. Og hvor er jeg glad for, at din datter kan li’ maden.
Lad hende være med i køkkenet med videoerne, så får hun forhåbentlig endnu mere lyst til maden.
Tak for den fine besked.
Jesper
Mega lækkeri Det vil jeg lave til aften. Tak Jesper for dine lækre opskrifter og kokke trick kh Pia
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.