Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kylling i karry. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kylling i karry

Kylling i karry

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Sæt kyllingen over i koldt vand sammen med alle de andre ingredienser til suppen. Lad det koge op, og skum af løbende, så de urenheder og det skum, der lægger sig på toppen, bliver fjernet.  Lad fuglen og urterne simre en times tid, til den er helt...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

1

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Else F.

    Super historie fra det royale køkken👍. Det er nok kyllingen du skal sige undskyld til 😅, og ikke til Columbus😉!. Når jeg koger kylling med urter, venter jeg med at tilsætte urterne, til jeg har skummet proteinet væk. Det er lettere ( synes jeg🤭) Dejligt at du igen kommer med en gedigen ret💕

  • Lars K.

    Den skal absolut prøves - måske man skal huske at købe tandstikkere - hvis nogle af de ældre familiemedlemmer er til den slags 😊
    Du har jo megen fokus på at efterkomme ønsker til retter - og det er naturligvis prisværdigt og en del af klubbens omdrejningspunkt. Men jeg kunne godt tænke mig at der ind imellem kom nogle af dine egne retter - dem der i hele dit store repertoire skiller sig ud som noget særligt - spitzenklasse - top-of-the-pop - eller nogle af dem du laver når der virkelig skal gåes til den...Hvis du forstår mig...
    Tak og Go Weekend

    • Jesper Vollmer

      Tak Lars
      Det er hermed noteret.
      Jeg skal nok huske at give den gas med lidt opgraderede retter en gang imellem.
      Jesper

  • Mette W.

    Jeg vil spørge om du har tip til hvilken kylling man skal gå efter for bedst smag til saucen. Vi koger altid fond på kyllingeskrog og synes der er meget forskel på hvor god og kraftig den bliver. Vil du fx anbefale langsomtvoksende eller økologiske kyllinger? Vi har indtil ikke fået nær så god smag fra relativt billige kyllinger. Tak for gode tips til køkkenet!
    Mvh Mette

    • Jesper Vollmer

      Hej Mette
      Ja kyllinger er et bredt univers, at begive sig ind i.
      Det er klart at økokyllinger har haft det bedst, og det "burde" være det, vi alle købte hver gang. Jeg ved dog også godt, at mange derude også kaster bare et enkelt øje ned på prisskiltet. Så i den ideelle verden købte vi alle "rigtigt" ind.
      Jeg har nu ikke oplevet, at der er mere smag i billigere kyllingeskrog frem for dyre. Når først vi går ned og snakker fond og bouillon, tror jeg, det er et spørgsmål om, teknik og nedkogning.
      Der kommer helt sikkert en opskrift i klubben på en god hønsefond en dag.
      Jesper

  • Anette E.

    Hej Jesper
    Tak for endnu en dejlig kyllingeret 🐥
    Har svært ved at finde en god karry. Hvilken karry bruger du fra Torvehallerne?
    Hilsen Anette

    • Jesper Vollmer

      Ja det er en jungle derude...
      Jeg kan ikke huske navnet på den, men ja du har ret... den er fra Torvehallerne.
      Jesper

  • Michael s.

    Så er retten prøvet og den var super god. Jeg brugte udbenet kyllingeoverlår og det er bare godt kød. Michael

    • Jesper Vollmer

      Det er også mit yndlingskød på fuglen...
      Jesper

  • Kate N.

    Hej Jesper
    Jeg har en del kyllingebryst i fryseren jeg skal have brugt. Kan det bruges til denne ret, uden at det bliver for tørt og vil det komme til at smage af noget. Hvis det er muligt, hvor lang tid skal jeg så koge kyllingebrysterne inden.
    Mvh. Kate

    • Else F.

      Hej Kate Vel er jeg ikke Jesper🫣, men jeg har prøvet med kyllingebrystfilet’er og det går fint. Jeg koger dem på samme måde som beskrevet til kyllingen, men kun i 15 min, fisk den op og hæld suppen over, så de ikke bliver tørre mens de afkøler. God fornøjelse og vh Else Frederiksen

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.