Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kylling i citron. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kylling i citron

Kylling i citron

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Del kyllingen i 10 dele. dvs. brysterne skal deles i 2 stykker hver.  Brun alle stykkerne godt af i en gryde i lidt olie. Kom alle de ordnede grøntsager med op i gryden, kom kom både honning og vin ved. Dækker det ikke helt, kan du toppe op med lidt...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2019-02-03 kl. 10.04.03.png

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Karen H.

    Opskriften ser super lækker ud. Jeg er dog lidt sart med skind og ben:-) Kan man bruge kyllingebryst filet i stedet for en helt kylling?
    Mvh Karen

    • Jesper Vollmer

      Hej Karen
      Hmmm... 🤔
      Med frygt for at lyde som en fransk bonde så... nej !
      Men frygt ikke. Så ville jeg nok lave den som i opskriften med uden kyllingen. Den ville jeg stege i grove stykker ved siden af, og vende sammen med det andet til sidst.
      Jeg er bange for, at det ville blive virkelig tørt.
      Det er helt pointen med at tilberede kød på ben. det holder på saftigheden.
      Prinsen ville slå mig halvt ihjel, hvis jeg fandt på at tilberede kød UDEN ben ;)
      Men prøv på den her måde. Så kan du nok fange lidt af smagen.
      Måske ville jeg faktisk også erstatte noget af vinen med hønsebouillon. Ellers bliver det nok for surt, nu du ikke har kyllingen til at give kraft og smag.
      Giver det mening?
      Jesper

  • Louise S.

    Jesper, jeg er ny bruger... Det har dobbelt effekt, synes jeg, at du har lavet videoer til dine opskrifter. Du gør det legende let - TAK 🙏😃
    Vh Louise

    • Jesper Vollmer

      Hej Louise
      Hvor er det skønt at høre. Er vild med at det virker for dig.
      Det er jo netop det, det her univers kan, nemlig at løfte det et niveau op fra bare at være en opskrift, som man skal læse sig til og visualiserer sig til processen.
      Spred budskabet ;)
      Tak igen for beskeden...
      Jesper ☺️

  • Louise S.

    Det vil jeg gøre 🙏😃

  • Lene B.

    Årh - det smagte godt ❤️ Vi er kun to, så en hel kylling er i overkanten. Jeg brugte to hele lår i stedet. Der er godt med ben og kraft i dem. Dette bliver en favorit 😘
    Glade hilsner, Lene B

    • Jesper Vollmer

      Hej Lene
      Åh hvor lyder det godt. Jeg er også selv mest vild med lårene. Det er klart det bedste stykke på kyllingen.
      Glad for at I kunne li´ det.
      Jesper

  • Pia O.

    Hej Jesper.
    Det ligner jo til forveksling Marokkansk kylling., som jo smager vidunderligt. Vi bruger hele kyllingen ( også rygstykket ) og har mad til 2-3 dage. Jeg smider kyllingestykkerne på grillen før de ryger op i en stegeso og så laver jeg en sauce af nøjagtigt det samme som dig dog med også med en kyllingebouillon terning i. Så hælder jeg det over min kylling og ind i ovnen en times tid. Serveres med couscous. Det er let, smager fantastisk og er ret vanedannende. :)

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia
      Kæft det lyder godt... Go´ idé med grillen før stegesoen.
      Jesper

  • Bettina H.

    Du skriver ikke noget om honning i opskriftens ingredienser ;)

    • Jesper Vollmer

      Hej Bettina
      Sorry...
      Har nu tilføjet det i opskriftens ingrediensliste...
      Tak for tippet.
      Jesper

  • Ulla S.

    Hejsa og tak for en virkelig hyggelig jule ❤️ søndag eftermiddag🎄🎄. Skønt og følge dig og familien 🤩.
    I morgen vil jeg lave kyllingen, men er ikke vild med salvie, kan jeg bruge frisk timian i stedet ?.
    Rigtig god jul og et godt nytår🎄🌺 til dig og dine.
    De bedste hilsner fra en kæmpe klub fan, jeg får stille og rolig prøvet en masse af retterne 😋 og de smager så godt 👌. Mvh Ulla

    • Jesper Vollmer

      Hej Ulla
      Du kan sagtens erstatte med timian. Det vil være rigtig lækkert.
      Jesper

    • Ulla S.

      Tak for hurtig svar 🤗

  • Mette W.

    Hej Jesper
    Hvilken hvidvin vil du anbefale til denne ret? Tak for gode opskrifter. Mine drengen og jeg nyder at se dine videoer inden vi går i køkkenet sammen.
    Dbh Mette

    • Jesper Vollmer

      Hej Mette
      Dejligt I nyder dem. Tak for det.
      Jeg ville bare bruge en af de billigste vine, jeg kan finde. Du kan ikke smage, hvilken vin det er, efter den har været i gryden med alle de andre ingredienser.
      Jesper

  • I

    Hej Jesper
    Jeg synes, at der er noget rød krydderi på salvien i gryden, som jeg ikke se hvad er i ingredienslisten. Hvilket krydderi er det?

  • Mette W.

    Hej Jesper
    Min udgave af denne ret blev utrolig bitter - sikkert pga citronskræl - jeg brugte en økologisk citron med relativ tyk skræl. Har du tip til at undgå den bitre smag? Ellers vil jeg tilsætte citronsaft kort før servering en anden gang.
    Tak og mvh Mette

    • Jesper Vollmer

      Ja citronskal dvs. den hvide del er bitter. Prøv evt. at rive kun den gule del i…
      Jesper

  • Ulla S.

    Hej Jesper,
    har lige set videoen, og synes det ser ud som om du har drysset lidt Piement D`espelette i retten til sidst, er det korrekt ?
    Jeg har lavet retten før og elsker den, så jeg skulle lige have den frisket op.
    God dag og elsker dine gode retter.
    Mvh Ulla

    • Jesper Vollmer

      Hej Ulla
      Undskyld det sene svar.
      Ja der er Piment på. Det bruger jeg rigtig tit i gryderetter, for lige at løfte dybden lidt.
      Jesper

  • Pernille B.

    Smager super dejligt og så er det en virkeligt let ret at lave.
    Personligt syntes jeg synd at “udkoge” helt nyopgravede grønsager men det er jo en smagssag - at lade dem simre giver jo på den anden side retten en masse smag og desværre kan man jo ikke få det hele 😂
    Valgte at tilsætte en lille smule fløde til sidst for at give saucen en ikke så vandet konsistens og det var et stort hit - for at dække grønsager/kylling havde jeg spædet op med knap 1 liter god boullion så tænker det var derfor jeg endte med så meget væske.
    Helt sikkert en ret der fremadrettet vil finde vej til vores middagsbord i diverse kombinationer……

  • Mette W.

    Jeg kan anbefale at lave denne skønne ret uden at tilsætte hele citronen, men i stedet kun den gule del af skrællen, som Jesper anbefalede til mit tidligere spørgsmål ovenfor. I første forsøg gav mine øko citroner med tyk skal ubehagelig bitterhed fra den hvide del af citronskallen. Tak for en dejlig ret! Dbh Mette

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.