Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kylling i cider. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kylling i cider

Kylling i cider

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Fyld kyllingen op med timian, lidt salt og citronen i skiver. Bind den op som i filmen, så den er strammet op. Gnid den med smørret og drys salt på.  Kom den i ovnen ved 250° og skru ned med det samme til 180° og giv den 1 time.  Efter 1 time, kommer...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Conni S.

    Kan den tilberedes i airfryer?

  • Pia S.

    Mums hvor ser det lækkert ud, det skal jeg bestemt prøve og den sovs Wow

  • Lene L.

    Hej Jesper den smagte simpelthen pragtfuldt, men du har glemt at skrive i opskriften til saucen hvornår du kommer væden fra kyllingen i
    venlig hilsen
    Lene Larsen

  • Doris F.

    Mums, denne ret er også bare lækker.
    Er ny i klubben, og har allerede afprøvet flere retter, og vi nyder hver eneste smagsoplevelse. Tak for ny inspiration.

    • Jesper Vollmer

      Tak Doris… 🙏🏼

  • Morten J.

    Hej Jesper, det er virkelig en lækker ret og nem at lave. Men da jeg skulle købe kyllingen, havde den også denne elastiksnor, som også ses på dit billede. Kunne jeg have genbrugt denne snor? Jeg brugte nemlig langtid på at finde noget bomuldssnor :) Mvh. Morten
    NB. Jeg er meget glad for dine videoer, og det gør ikke noget med gentagelser :)

    • Jesper Vollmer

      Ja du kan sagtens genbruge elastikken, hvis du vil. Det gør jeg selv, hvis ikke jeg "gider" at smide smag og sager ind i fuglen inden stegning.
      Jesper

  • Kirsten S.

    Hvilken æblecider bruger du?

    • Jesper Vollmer

      Bare den billige fra sodavandshylden i supermarkedet. Den skal jo koges ind, så det betyder ikke så meget med kvaliteten lige her...

  • Jan E.

    Hej Jesper.
    Er det varmluft, eller almindelig? Vh Jan

    • Jesper Vollmer

      Jeg bruger varmluft...

  • Yvonne J.

    Hvad kan bruges i stedet for æblecider

    • Jesper Vollmer

      Hvad er det ved cider, du ikke vil bruge? For det er en sødlig perlende æblesaft uden alkohol, så noget tilsvarende kunne være lidt æblesaft fortyndet med danskvand.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.