Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kulmule - sauce blanquette.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Det ser lækkert ud. Det må prøves.
Vh Lene
Har en pighvar på ca 1 kilo i køleskabet til i aften. Den sovs må jeg prøve. Fisken købte jeg for 50kr😀 👍😀🥂
Den plade du brugte til fisken, fåes den i shoppen
Jeps… det er den store af dem.
Jesper
Uhm lækkert det skal vi have i morgen når fiskemanden kommer😀
Hej Jesper
Skøn ret, jeg brugte torsk, det var ok. Den lille sylt var skøn.
Sååååsen gik i begyndelsen ok, jeg brugte creme fraiche 18% den var lidt længe om at tykne, men ok. Så gjorde jeg nok den fejl lige at sende en lille stråle citronsaft i. Da jeg serverede virkede det som om såååååsen skilte en smule. Smagen var dog ok. Skal hilse fra manden min og sige det smagte meget fint alligevel.
Bedste hilsner fra Jonna
Det lyder som en næsten succes…
Hvis det sidste du gør, er at stavblende den, burde det samle den fint.
Jesper
Ser lækkert ud. Har en Lange i fryseren. Den kan vel også bruges?
Sagtens ja…
Det var super nemt alt lave - og gik hjem med et rent 12-tal hos fruen. Tog en knastør Riesling til.
Det var super nemt alt lave - og gik hjem med et rent 12-tal hos fruen. Tog en knastør Riesling til.
For Sørensen da Anders…
Det er sgu da rar læsning.
Jesper
Super god ret. Nem at lave
Super god ret. Nem at lave
Sad lige i skabet, og sovsen supernem 👍
Hej Jesper - så fik jeg også prøvet denne skønne ret. Nem at lave og hold nu op, hvor smager den sauce 'forfærdelig' godt - av, av og av - man hører englene synge. Som min søn sagde, da han lige kom forbi og fik lov at taste: 'der skal jo laves dobbeltportion, hvis jeg skal spise med'😀
Elementernes sammensætning med fisken, sauce, den sprøde garniture og brødet til lige at dyppe i suacen - wooow, det er godt det her - og så feder det næsten ikke😂😂😂 Dbh. Dan
Hej Dan
Sidder lige på computeren, og så skriver du i det samme.
Hvor er det lækker læsning. ja det er en fræk sauce ikk´? Hvis du en dag står med en helt intens "rigtig" hønsefond, skal du prøve den med det. Det løfter den endnu mere.
Brødet var lidt en indskydelse. Hvad har man mest lyst til, når der er en dejlig sauce på tallerkenen, noget sprødt og svampet brød at "tørre" op med. ☺️
Jeg er vild med, at det er blevet et hit i familien. Så kan I slanke jer med nogen af alle de sunde retter herinde. Kålsalat - Tun Nicoise - Dahl - Ratatouille - Græskarsalat og den seneste kylling med sauce Velouté...
Tak for roserne...
Jesper
Herligt - Hønsefond - tak for tippet Jesper. Den skal jeg erindre. God Bededagsferie til jer😀
Selvtak, og rigtig god Bededagsferie til dig også :)
Jesper
Kære Jesper.
Det ser fantastisk ud. Det må simpelthen prøves. Selvom jeg nok nøjes med at sylte den portion konen, skal have, da mine smagsløg desværre er meget syreforskrækkede. Asier og syltede agurker er simpelthen det værste man kan byde mig :). Så blancherer jeg nok lige hurtigt løg og ærter til mig selv og tager agurken rå.
Et lille tip til folket derude. Smørstegte grønne asparges er gudespise. Dog skal i prøve at rive lidt citronskal og parmesan henover dem. Det er bare prikken over det berømte i.
Kære Martin S.
Jeg tillader mig lige at gå lidt i rette med dig. Jeg respekterer naturligvis det forhold, at syltede asier og agurker ikke lige er til din smag. Men jeg vil gerne slå et slag for at du prøver denne sylt. Den nærmer sig på ingen måde hverken smagen af asier, eller syltede agurker. Derimod har den en herlig smagsvarians i samspil med de forskellige elementer, der samtidig giver et herligt knasende element der passer fantastisk til retten. Tror faktisk du vil blive positivt overrasket. Du må lige vise lidt mod - prøv da lige en enkelt gang😀
Nøj for en lækker sauce og lettere at tilberede end jeg havde forestillet mig
Den må prøves - elsssker kulmule. Sovsen har jeg længe lovet mig selv at lære at lave. Ser måske for meget masterchef ... :-)
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.