Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kronhjort - Romesco. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kronhjort - Romesco

Kronhjort - Romesco

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Som skrevet i ingredienslisten, så kan du altså sagtens lave den her ret med andet end Kronhjort. Du kan gøre det hele på præcis samme måde med andre former for kød.  Vend peberfrugterne og tomaterne i lidt olivenolie, og smid dem i ovnen ved 200° i...

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2021 02 25 Kl. 17.04.53

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Anne-Lise T.

    Ser fantastisk ud - nu mangler jeg bare krondyret :-)

    • Jesper Vollmer

      Du kan SAGTENS bruge andre dyr 😜
      Jesper

  • Birthe H.

    ja og hvor finder man sådan en, og kan man skifte den ud med oksemørbrad, kan man også tilberede noget af det på forhånd

    • Jesper Vollmer

      Man kan sagtens skifte kødet ud med enten kalv, lam eller okse. Det fungerer på samme måde...
      Det tror jeg faktisk lige, jeg smide med i opskriften...
      Jesper

  • Helle R.

    Hej
    Vil bare sige Tak for den der tæller der er blevet tilgængelig - super til at gange op/ned med
    V.h. Helle

    • Jesper Vollmer

      Tak Helle
      Det har været et ønske fra mange !
      Vi er så glade for den selv...
      Jesper

  • Joan S.

    Hej Jesper
    Tak for dine gode opskrifter!!
    Du gør, at jeg tør kaste mig ud i ting, jeg ikke har prøvet før.
    Og altid med spændende tilbehør!
    Jeg elsker denne klub!!!
    Hilsen Joan

    • Jesper Vollmer

      Wuhuuu Joan !
      Jeg får røde mandagskinder 😜
      Jesper

  • Connie M.

    Hej Jesper
    Så smart med tælleren...god ide :-)
    Vh Connie Moisen

  • Bo B.

    Hej Jesper
    Skal lave en rådyrkølle som jeg selvfølgelig gerne vil bliver så saftig som muligt, da det jo er et relativt tørt stykke kød.
    Tænker langtids brassering, eller grill på rotisseri eller ?
    Har du et godt fif :-)
    Venligst / Bo

    • Jesper Vollmer

      Hej Bo,
      Grill er bedst. Der er intet fedt i rådyr, så en braisering vil bare gøre det tørt…

  • Jane L.

    Kan man forberede krondyr Filet før altså start med give den stege skorpe i panden og Vente med at stege dem færdig i ovnen til man skal bruge dem efter 1 time eller 2 eller bliver det ikke godt mit køkken er ikke er så stort jeg har 4 stk flotte filer Vi
    bliver 8 personer
    Vh Jane Lolk

    • Jesper Vollmer

      Hej Jane,
      Beklager mit sene svar.
      Det kan du godt. Du kan godt brune kødet af, men det skal blive på køkkenetbordet og ikke i køleskabet bagefter. Sådan gør vi faktisk også på restauranter 😊

  • Anja E.

    Dejligt med vildtopskrifter👍, flere af dem tak☺️.
    Vildænder, fasaner, de forskellige udskæringer af dådyr. Hvordan vil du f.eks. tilberede en dådyr bov🤔

    • Jesper Vollmer

      Tak for prikket på skulderen... Jeg skal nok huske mere vildt!
      Bov kunne evt. gøres sådan her...
      180° i 1 time sammen med lidt tomater, løg og hvidløg. Husk godt med salt på boven.
      1,5 time mere ved 180° sammen med lidt kartofler i tern og en slat olivenolie
      Så skal du bare se... 😄
      Jesper

  • Jan L.

    Den sauterpande du bruger til de røde peberfrugter - hvad er det for én og hvilke fabrikat?

    • Jesper Vollmer

      Hej Jan
      Undskyld det sene svar. Hvis det er den sorte, du mener, er den fra Alessi. Det er desværre ikke en serie, de fører mere. Men ja den er virkelig lækker.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.