Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kronhjort - Romesco.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Kronhjort - Romesco
Tilberedningstid 30-60 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Anne-Lise T.
Ser fantastisk ud - nu mangler jeg bare krondyret :-)
- Jesper Vollmer
Du kan SAGTENS bruge andre dyr 😜
Jesper
- Birthe H.
ja og hvor finder man sådan en, og kan man skifte den ud med oksemørbrad, kan man også tilberede noget af det på forhånd
- Jesper Vollmer
Man kan sagtens skifte kødet ud med enten kalv, lam eller okse. Det fungerer på samme måde...
Det tror jeg faktisk lige, jeg smide med i opskriften...
Jesper
- Helle R.
Hej
Vil bare sige Tak for den der tæller der er blevet tilgængelig - super til at gange op/ned med
V.h. Helle- Jesper Vollmer
Tak Helle
Det har været et ønske fra mange !
Vi er så glade for den selv...
Jesper
- Joan S.
Hej Jesper
Tak for dine gode opskrifter!!
Du gør, at jeg tør kaste mig ud i ting, jeg ikke har prøvet før.
Og altid med spændende tilbehør!
Jeg elsker denne klub!!!
Hilsen Joan- Jesper Vollmer
Wuhuuu Joan !
Jeg får røde mandagskinder 😜
Jesper
- Connie M.
Hej Jesper
Så smart med tælleren...god ide :-)
Vh Connie Moisen - Bo B.
Hej Jesper
Skal lave en rådyrkølle som jeg selvfølgelig gerne vil bliver så saftig som muligt, da det jo er et relativt tørt stykke kød.
Tænker langtids brassering, eller grill på rotisseri eller ?
Har du et godt fif :-)
Venligst / Bo- Jesper Vollmer
Hej Bo,
Grill er bedst. Der er intet fedt i rådyr, så en braisering vil bare gøre det tørt…
- Jane L.
Kan man forberede krondyr Filet før altså start med give den stege skorpe i panden og Vente med at stege dem færdig i ovnen til man skal bruge dem efter 1 time eller 2 eller bliver det ikke godt mit køkken er ikke er så stort jeg har 4 stk flotte filer Vi
bliver 8 personer
Vh Jane Lolk- Jesper Vollmer
Hej Jane,
Beklager mit sene svar.
Det kan du godt. Du kan godt brune kødet af, men det skal blive på køkkenetbordet og ikke i køleskabet bagefter. Sådan gør vi faktisk også på restauranter 😊
- Anja E.
Dejligt med vildtopskrifter👍, flere af dem tak☺️.
Vildænder, fasaner, de forskellige udskæringer af dådyr. Hvordan vil du f.eks. tilberede en dådyr bov🤔- Jesper Vollmer
Tak for prikket på skulderen... Jeg skal nok huske mere vildt!
Bov kunne evt. gøres sådan her...
180° i 1 time sammen med lidt tomater, løg og hvidløg. Husk godt med salt på boven.
1,5 time mere ved 180° sammen med lidt kartofler i tern og en slat olivenolie
Så skal du bare se... 😄
Jesper
- Jan L.
Den sauterpande du bruger til de røde peberfrugter - hvad er det for én og hvilke fabrikat?
- Jesper Vollmer
Hej Jan
Undskyld det sene svar. Hvis det er den sorte, du mener, er den fra Alessi. Det er desværre ikke en serie, de fører mere. Men ja den er virkelig lækker.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.