Krabbepasta

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Krabbepasta

  • 400 gram pasta

  • 400 gram krabbekød

  • 0,50 dl. olivenolie

  • 2 stk. skalotteløg

  • 4 fed hvidløg

  • 2 spsk. kapers

  • 1 håndfuld oliven

  • 1 spsk. sambal oelek

  • 1 stk. citron, saften

  • 1 håndfuld basilikum

  • 1 passende mængde pastavand

Fremgangsmåde

Snit og hak dine løg og hvidløg, og hold det klart. 

Udsten oliven. 

I en gryde sauterer du løg, hvidløg af i olivenolien. Kom kapers, oliven og chilipasta (Sambal) i, og sving godt rundt. 

Kog din pasta. 

Når pastaen er tæt på at være der, vender du krabbekødet rundt i gryden, og kommer pastaen med i bagefter. 

Juster med pastavandet, så du får en cremet sauce. 

Smag til med citronsaft, salt og peber. 

Anret rygende varmt, og drys basilikum over toppen. 

Billeder fra opskriften

22

Kommentarer

  • Pernille B.

    Super let at lave og smager vidunderligt.
    Desværre er frisk krabbekød næsten altid noget det skal bestilles i forvejen så man skal være forberedt på at skulle koge og “plukke” krabbekløerne selv såfremt det er en ret man sådan lige har lyst til.
    Valgte at tilsætte tigerrejer for at give retten noget fylde da jeg ikke magtede at stå med 3-4 kilo krabbekløer for at få nok fyld men dem blandet sammen med det krabbekød jeg havde fået fra de 2 kilo krabbekløer jeg havde kogt var også virkelig lækkert.
    En sikker vinder så tak….

  • Finn K.

    Hej Jesper. En supper lækker ret. Jeg købte krabbekød på frost, hos fiskehandleren. Det blev super godt og konen blev glad🤭.
    God sommer til dig og familien.
    Finn K.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.