Ingredienser
Krabbepasta
400 gram pasta
400 gram krabbekød
0,50 dl. olivenolie
2 stk. skalotteløg
4 fed hvidløg
2 spsk. kapers
1 håndfuld oliven
1 spsk. sambal oelek
1 stk. citron, saften
1 håndfuld basilikum
1 passende mængde pastavand
Fremgangsmåde
Snit og hak dine løg og hvidløg, og hold det klart.
Udsten oliven.
I en gryde sauterer du løg, hvidløg af i olivenolien. Kom kapers, oliven og chilipasta (Sambal) i, og sving godt rundt.
Kog din pasta.
Når pastaen er tæt på at være der, vender du krabbekødet rundt i gryden, og kommer pastaen med i bagefter.
Juster med pastavandet, så du får en cremet sauce.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret rygende varmt, og drys basilikum over toppen.