Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Krabbeklør. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Krabbeklør

Krabbeklør

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Sæt kløerne over som det første i koldt vand med salt, peberkorn, citron og dild. Kog det op, og fjern det hvide skum på toppen. Lad dem simre i 5-8 min. Sluk for varmen, og lad dem trække mindst 20-30 min. i det varme vand.  Lav din aioli, ved at...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

9

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Kirsten P.

    Jeg tror det er lækkert. Er taskekrabber i sæson nu?

    • Jesper Vollmer

      Højsæsonen er juni og juli, men så igen her fra midt september og frem til nytår. Så det er lige om lidt.
      Jeg fandt dem her i for to uger siden.

  • Morten A.

    Det er bare luksus guf...😎👍

  • Birthe H.

    Jesper den pande du bruger til at stege citronerne i hvad hedder den eller hvor kan man købe sådan en
    mvh Birthe H.

    • Jesper Vollmer

      Hvis du kan vente bare lidt, så kommer der snart nogen i klubbens nye Webshop ☺️

    • Birthe H.

      super og tak for svaret

  • Marianne l.

    Tak for en skøn opskrift der skal bruges i aften. Jeg syntes ofte at Aioli bliver en smule bitter i smagen når man bruger jomfru olivenolie, hvilket olie kan du evt. anbefale hvis man ønsker en mere smagsneutral? Vh Marianne

    • Jesper Vollmer

      Helt klart vindruekerneolie. Du behøver slet ikke olivenolie, men kan bruge bare ganske lidt, så det ikke smager for meget igennem.
      Jeg bruger aldrig ren olivenolie.
      Jesper

  • Lis B.

    Tak for alle dine skønne opskrifter. Det er så dejligt med fornyet inspiration til hyggestunder med min familie, og de elsker mad.
    kh. Lis

  • Kitte R.

    Hej. Tak for mange gode opskrifter, der altid lykkes efter din anvisning. Men, men, men, nu vokser træerne jo ikke ind i himlen. Denne opskrift på krabbeklør har jeg lavet, med store forventninger. Hos fiskehandleren, sagde de, at kløerne skulle koge i 6 min i spilkogende vand, i din opskrift skal de have længere tid i det varme vand. Jeg valgte din opskrift, ud fra mine gode erfaringer, men de fik tydeligvis, alt for meget. Det var noget smuldret krabbekød og ikke noget vi kunne dippe. Hvad har jeg gjort forkert?

    • Jesper Vollmer

      Hej Kitte,
      Årgh øv øv øv 😢 Opskriften siger 5-8 min. Kogetiden afhænger ofte af størrelse på klør. Tror det kræver at prøve frem, men godt at følge fiskehandlerens råd fremover, da de kan se på størrelsen, hvad der passer i kogetid.
      Gerne prøv igen og lad mig høre hvordan det går!
      God mandag.

  • Birgitte P.

    Jeg undrer mig over, at du kommer krabbekløerne i koldt vand og lader det koge op. Er det for bedre at holde på smagen i kødet?
    Uden at ville sammenligne anbefaler flere opskrifter at komme kløerne i kogende vand. Derfor mit spørgsmål.

    • Jesper Vollmer

      Hej Birgitte
      Undskyld det meget sene svar.
      Jeg havde misset dit spørgsmål...
      Når man koger op i koldt vand fra starten, trækker der flere urenhedder ud af kløerne, som man gerne vil have skimmet fra i processen. Hvis man dumper dem i kogende vand, indkapsler det mere af det.
      Det er bare en gammel vane fra min restaurationstid.
      Det skum der lægger sig på toppen, er nemt at fjerne med en dyb ske.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.