Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Koteletten. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Koteletten

Koteletten

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Jeg er så vild med den her sammensætning. Gris, kål og æbler...  Start med at ordne kålen, så den er klar til senere. Pluk det grønne fra stænglerne, og pluk den i så grove stykker, som du gerne vil spise. Skyl dem godt, og slyng dem evt. i en sala...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

Koteletten2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Britta M.

    Har lige prøvet opskriften. Kunne ikke få palmekål og friske figner. Defor lavede jeg retten med rød spidskål og tørrerede figner. Det smagte rigtig godt. Jeg smed bare fignerne i lidt tidligere end forslået. De gav en fin sødme til kålen. Dejlig opskrift - kan anbefales. Hilsen, Britta

    • Jesper Vollmer

      Hej Britta
      Det er også en fin drejning du tog der. Det lyder som noget, der smager rigtig godt...
      Det må jeg selv prøve...
      Jesper

  • Lissi R.

    Kunne ikke opdrive hverken palmekål eller friske eller tørrede figner - hva’ så??
    Jeg havde nogle porrer i køleskabet og nogle tørrede abrikoser - det blev brugt i stedet for.
    Nu ved jeg ikke, hvordan palmekål smager, men der var godt nok knald på smagen med porrer - rigtig dejligt.
    Tidligere kunne jeg ikke finde ud af at bruge andre råvarer, når jeg så en opskrift, men det går meget godt nu - takket være dig, Jesper.

    • Jesper Vollmer

      Skide godt Lissi
      Dejligt at du improviserer lidt !
      Jeg ville nok gå efter grønkål, hvis du ikke kan finde palmekål.
      Jesper

  • Claus B.

    Har lige prøvet denne ret, dog med hvidkål da jeg ikke kunne få palmekål.
    Men alligevel en fantastisk sammensætning. Sagt af en som aldrig har lavet cutney før.
    5*

    • Jesper Vollmer

      Super godt at høre Claus...
      Så skal du næsten også prøve mangochutneyen fra retten: Pandekylling !
      Jesper

  • Michael P.

    Du har glemt at skrive Æbler på Ingrediens listen.
    Jeg kunne heller ikke finde palmekål så jeg prøvet også med rødkål. Jeg lavet dine svinekæber den anden dag og der havde jeg bladselleri i overskud. Det kom på panden med rødkål og det fungeret fint sammen syntes jeg. Men nu er jeg jo ikke (endnu) den store kok ;-)
    Hilsen Michael

    • Jesper Vollmer

      Hej Michael,
      Tak for heads up..
      Sejt du improviserer, og det lyder da som om du har en usynlig kokkehue på hovedet 😉

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.