Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kotelet og røgede rodfrugter. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Kotelet og røgede rodfrugter

Kotelet og røgede rodfrugter

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Her starter du med rodfrugter. For på den tid de er i ovnen, laver du alt det andet.  Skræl og skær rodfrugterne ud i grove stykker. Læg timian og rosmarin i bunden af et jernfad (eller andet der kan tåle direkte varme nedefra) og fordel rødderne ud...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Mona B.

    Fantastisk smag, mums....
    Alle tiders ret - tak for denne skønne opskrift.
    Mona

  • Bo L.

    Fantastisk opskrift. Gav masser af pluspoint hos køkkenchefen ;-)
    Jeg fik dog aldrig røgeffekten med, hvad kan jeg have gjort galt ?
    Hilsen Bo

  • Søren O.

    Kan det virkelig passe at sovsen laves af 0,7 dl mælk? Det lyder af meget lidt :-)
    Hilsen Søren

    • Jesper Vollmer

      Hej Søren
      Nej det retter jeg lige... det er jo selvfølgelig 7 dl.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.