Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kotelet og røgede rodfrugter. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kotelet og røgede rodfrugter

Kotelet og røgede rodfrugter

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Her starter du med rodfrugter. For på den tid de er i ovnen, laver du alt det andet.  Skræl og skær rodfrugterne ud i grove stykker. Læg timian og rosmarin i bunden af et jernfad (eller andet der kan tåle direkte varme nedefra) og fordel rødderne ud...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Kotelet og røgede rodfrugter2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Mona B.

    Fantastisk smag, mums....
    Alle tiders ret - tak for denne skønne opskrift.
    Mona

  • Bo L.

    Fantastisk opskrift. Gav masser af pluspoint hos køkkenchefen ;-)
    Jeg fik dog aldrig røgeffekten med, hvad kan jeg have gjort galt ?
    Hilsen Bo

  • Søren O.

    Kan det virkelig passe at sovsen laves af 0,7 dl mælk? Det lyder af meget lidt :-)
    Hilsen Søren

    • Jesper Vollmer

      Hej Søren
      Nej det retter jeg lige... det er jo selvfølgelig 7 dl.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.