Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kongelige retter. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kongelige retter

Kongelige retter

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Ikke mange ved, hvad de kongelige egentlig fik serveret i min tid som kok derinde.  Det fortæller jeg dig lidt om i denne måneds kavalkade.  Jeg har kaldt den kongelige retter, fordi selvom det måske ikke lige ligner fin og fancy mad, så er det...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

6

Kommentarer

  • Liselotte E.

    Kongelige retter: Fantastisk gennemgang, som også er rigtig brugbar når man er kommet ind i klubben i "midten" af levetiden. Udover at det er underholdene historie, så giver det også et overblik over nogle af de retter, hvor man har tænkt - hvad dækker den ret egentlig over og i en travl hverdag, får man måske ikke lige nørdet videre på spørgsmålet. Så tak herfra.

  • Jonna J.

    Skøn kavalkade 👍 tusind tak Jesper, glæder mig til den næste 🥂😊
    Mvh Jonna Jensen

  • Marianne B.

    Skøn kavalkade Jesper - og så vil jeg lige sige at du er så god til indtale - kunne høre på dig j timevis - dejlig rolig stemme også når du laver mad 😀

    • Jesper Vollmer

      Hvor er du dog sød. Tak…

  • Karen R.

    Dejlig kavalkade af kongelige retter, som naturligvis skal prøves.
    Jeg har et spørgsmål: den frituregryde du brugte til frittering af kylling paneret i bl. a. nudler i forrige afsnit, hvor kan jeg købe den
    Hilsen
    Karen Rasmussen

    • Jesper Vollmer

      Tak Karen
      Skriv japansk frituregryde på nettet. Så dukker den op.
      Jesper

  • Bodil K.

    Hej Jesper
    Først vil jeg sige jeg glæder mig hver uge til at få en ny opskrift. Altid let at følge. Men derfor bliver jeg også så skuffet når der så kommer en kavalkade af gamle opskrifter.
    Vil nu glæde mig ekstra til den næste.
    Mvh Bodil Kjeldsen

  • Pia S.

    Holdaop kære Jesper så mange lækre retter tusind Tak. Mange at de retter skal prøves, har lige taget rådyrryg op af fryser den skal da i stroganoff. Jeg er mega glad for at være med i Klubben

    • Jesper Vollmer

      Tak Pia... Bli´r så glad.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.