Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Koldskål. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Koldskål

Koldskål

Tilberedningstid 0-15 minutter

Fremgangsmåde

Koldskålen er her i en endnu mere luftig version, end den du kender...  Start med at dele æggene i blommer og hvider.  Pisk hviderne stive med ca. 2 spsk. sukker.  Tag marengsen op i en anden skål, og kom blommerne og lidt ekstra sukker ned i...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Nadja N.

    Nnhhøøøjjjj, det ser godt ud ❤️ godt det snart er dansk jordbær sæson

    • Jesper Vollmer

      Præcis Nadja...
      Det kan kun gå for langsomt ☺️
      Jesper

  • Hanne O.

    Hold da op!!!!!!! :)
    Den MÅ LAVES her i weekenden med det sommervejr vi får :O)

  • Annette G.

    Hej Jesper, bliver det lige så godt med pasteuriserede æg ?
    Mvh A

    • Jesper Vollmer

      Hej Annette
      Nej bestemt ikke. Jeg synes det vil smage alt for metallisk i koldskål. Der er ikke nok af andre ting, til at tage den smag af past. æg.
      Jesper

  • Gitte S.

    Super lækker - og jeg er ikke vild med koldskål....mums

  • Marna P.

    Så lækkert , må prøves og jordbær i,

  • Lisbeth E.

    Hej Jesper
    Jeg er helt vild med dine opskrifter. Det er den bedste klub man kan være medlem af. Tak for det. Den her koldskål vil jeg lave til os når vi besøger min søn, svigerdatter og barnebarn i Slesvig midt i Juli. Jeg ved de vil elske den. Jeg skulle nok lige bage kammerjunkerne selv inden vi kører derned.

    • Jesper Vollmer

      Hej Lisbeth,
      Tusind tak for de pæne ord. Det varmer, at i er glade for madklubben og det er fantastisk med at forum, hvor os madglade hoveder kan interagere🥰
      Skønt du forkæler familien. Det er en lækker koldskål! Mums...

  • Anne T.

    Hej Jesper
    Kan koldskålen laves i god tid før servering, fx hvis man vil servere det som en sommerdessert til veninderne?

    • Jesper Vollmer

      Hej Anne,
      Beklager det lidt sene svar...
      Du kan godt lave den noget tid før, men bare husk at pisk den godt sammen inden servering! 😆

  • Birgitte K.

    Det er den bedste koldskål jeg nogensinde har fået tak Jesper

    • Jesper Vollmer

      Hej Birgitte,
      FEDT! De ord varmer..

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.