Ingredienser
Giver ca. 12 stk.
1 dl. hørfrø
1 dl. sesam
1 dl. havregryn
1 dl. græskarkerner
3,50 dl. spelt eller hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 dl. vand
1 dl. raps eller solsikkeolie
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser sammen først. Herefter samles det med alt det våde.
Rør det godt sammen, og læg det op på et stykke bagepapir, hvor du lige har gjort køkkenbordet vådt inden, så papiret klistre lidt fast til bordpladen. Så er det nemmere at rulle ud...
Hvis du har en alm. størrelse ovn, så synes jeg, at du skal bage to plader i stedet for en. Jeg har en ret stor ovn. Rul halvdelen af dejen ud mellem to stykker bagepapir, og gør det igen med den anden halvdel. Inddel pladerne i de ønskede størrelser enten med en kniv eller et pizzahjul. Knækbrødene bages ved 190 grader i ca. 20 min.
Bræk dem ud, når de er kølet lidt af.
Tip! Prøv min nøddecreme til knækbrødet. Find opskriften på nøddecreme - klik her.