Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kirsebær clafutis.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Hej Jesper
Mums, den ser lækker ud👏😍
Kan man bruge bær fra frost, eller skal det være friske bær.? Hvis ja, skal de frosne bær tøes op inden brug, og forlænger det bagetiden, at bruge frosne bær?
Mvh Heidi
Du kan sagtens bruge frosne. Det skriver jeg også lidt om i ugebrevet.
Lad du dem bare tø lidt op inden bagning ja.
Kan man bruge mandelmel i stedet for hvedemel. Jeg har en med glutenallergi i familien?
Jeg har ikke testet det af. Men giv det et skud, og fortæl os om det herinde.
Kan den fryses eller kabes dagen før
Ja til begge. Men som med alt andet smager det bedst bagt a la minute…
Ordn dine bær i forvejen. Saml dejen i en bøtte.
Når du skal bruge den dagen efter, bager du den. Men du kan sagtens spise en daggammel kage. Det er op til dig.
Kan kirch undlades eller erstattes af andet? Det er ikke ligefrem kirch, vi har mest af herhjemme🙈😂
Du undlader bare.
Ups bages
Hej Jesper
Ang kirsebær clafutis, så ville jeg bage den i søndags. Total mislykket 😨. Jeg ville lave den med brombær, men var umulig at bage! Efter halvanden time måtte jeg opgive 😏, der er helt sikkert noget galt med opskriften.
Den forblev rå under hele bagningen. Jeg håber du vil opklare hvad det skyldes. Vh. Lisbeth Helledie Fog
Det lyder underligt...
Men husk, hvad jeg skriver i opskriften, at dejen virker som en tyk pandekage. Den bliver ikke som en alm. kage a la sandkage eller lign-. Men som en pandekagekonsistens. Dvs. meget bouncy og klæg. Hvis det giver mening. Jeg har skrevet opskriften ud fra, hvad jeg selv gjorde, og den blev så fin.
Jesper
Hej Jesper
Prøvede denne opskrift med æbler 🍏 og Brombær
Stor succes 🥰🤩
Knus fra Lene 👍🌞🏡
Jesper, vil du ikke lige sætte et par ord på din hjemmelavede vaniljesukker? Er det bare de “tomme” stænger der fx har været kogt med i marmelader mv som du tørrer ud og blender med sukker, eller?
Tak!
Hej Simon
Undskylder det sene svar...
Ja hver gang jeg bruger vaniljestænger, lægger jeg det brugte "hylster" i en åben bøtte, så den kan tørre. Når jeg har en håndfuld, blender jeg dem med en eller to håndfulde sukker, og sigter dem gennem en alt. sigte. Så står jeg tilbage med den fineste vaniljesukker...
Jesper
Kære Jesper der er noget galt med den opskrift
Har lige lavet den til 16 Pers den kan ikke bages 🥲
Hej Wanda
Der er ikke noget galt med den, men husk at konsistensen i clafutis er lidt speciel. Det bliver som en pandekage, som bliver fast i det.
Lene ovenover her prøvede den med stor succes, skriver hun.
Sikker på, du gjorde alt rigtigt?
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.