Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kirsebær clafutis. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kirsebær clafutis

Kirsebær clafutis

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Udsten dine kirsebær, enten med en rigtig udstikker eller som Columbus og jeg gør det her med en pincet ;)  Smør indersiden af dit fad med lidt af det smeltede smør.  Bland alle de andre ingredienser i en skål, og pisk det sammen, til der ikke læ...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

1

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Heidi T.

    Hej Jesper
    Mums, den ser lækker ud👏😍
    Kan man bruge bær fra frost, eller skal det være friske bær.? Hvis ja, skal de frosne bær tøes op inden brug, og forlænger det bagetiden, at bruge frosne bær?
    Mvh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Du kan sagtens bruge frosne. Det skriver jeg også lidt om i ugebrevet.
      Lad du dem bare tø lidt op inden bagning ja.

  • Merete S.

    Kan man bruge mandelmel i stedet for hvedemel. Jeg har en med glutenallergi i familien?

    • Jesper Vollmer

      Jeg har ikke testet det af. Men giv det et skud, og fortæl os om det herinde.

  • Wanda K.

    Kan den fryses eller kabes dagen før

    • Jesper Vollmer

      Ja til begge. Men som med alt andet smager det bedst bagt a la minute…
      Ordn dine bær i forvejen. Saml dejen i en bøtte.
      Når du skal bruge den dagen efter, bager du den. Men du kan sagtens spise en daggammel kage. Det er op til dig.

  • Heidi T.

    Kan kirch undlades eller erstattes af andet? Det er ikke ligefrem kirch, vi har mest af herhjemme🙈😂

    • Jesper Vollmer

      Du undlader bare.

  • Wanda K.

    Ups bages

  • Lisbeth H.

    Hej Jesper
    Ang kirsebær clafutis, så ville jeg bage den i søndags. Total mislykket 😨. Jeg ville lave den med brombær, men var umulig at bage! Efter halvanden time måtte jeg opgive 😏, der er helt sikkert noget galt med opskriften.
    Den forblev rå under hele bagningen. Jeg håber du vil opklare hvad det skyldes. Vh. Lisbeth Helledie Fog

    • Jesper Vollmer

      Det lyder underligt...
      Men husk, hvad jeg skriver i opskriften, at dejen virker som en tyk pandekage. Den bliver ikke som en alm. kage a la sandkage eller lign-. Men som en pandekagekonsistens. Dvs. meget bouncy og klæg. Hvis det giver mening. Jeg har skrevet opskriften ud fra, hvad jeg selv gjorde, og den blev så fin.
      Jesper

  • Lene V.

    Hej Jesper
    Prøvede denne opskrift med æbler 🍏 og Brombær
    Stor succes 🥰🤩
    Knus fra Lene 👍🌞🏡

  • Simon K.

    Jesper, vil du ikke lige sætte et par ord på din hjemmelavede vaniljesukker? Er det bare de “tomme” stænger der fx har været kogt med i marmelader mv som du tørrer ud og blender med sukker, eller?
    Tak!

    • Jesper Vollmer

      Hej Simon
      Undskylder det sene svar...
      Ja hver gang jeg bruger vaniljestænger, lægger jeg det brugte "hylster" i en åben bøtte, så den kan tørre. Når jeg har en håndfuld, blender jeg dem med en eller to håndfulde sukker, og sigter dem gennem en alt. sigte. Så står jeg tilbage med den fineste vaniljesukker...
      Jesper

  • Wanda K.

    Kære Jesper der er noget galt med den opskrift
    Har lige lavet den til 16 Pers den kan ikke bages 🥲

    • Jesper Vollmer

      Hej Wanda
      Der er ikke noget galt med den, men husk at konsistensen i clafutis er lidt speciel. Det bliver som en pandekage, som bliver fast i det.
      Lene ovenover her prøvede den med stor succes, skriver hun.
      Sikker på, du gjorde alt rigtigt?
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.