Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Karbonader.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Karbonader
Tilberedningstid 15-30 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Sara H.
Så bliver det en halv karbonade til hver
- Jesper Vollmer
Ja jeg havde da glemt at gange op i opskriften på mængden. Hermed rettet...
Jesper
- Hannah H.
Synes måske 100 gram kød pr. prs. er liiige lidt nok
- Jesper Vollmer
Jeg skriver 200 grams bøffer pr. pers. i opskriften. Viser det samme i filmen, men ja havde skrevet for lidt i ingredienslisten. Godt spottet...
Jesper
- Bente J.
Er det ikke meget æggehvide, der skal bruges
- Jesper Vollmer
Jeg har rettet til, så det er 2 nu. Du har nok ret... Jeg gangede bare op i min liste fra hvad jeg brugte til 2 i optagelsen...
Jesper
- Sanne K.
Ja 4 æggehvider er meget ville tro at 2 er nok? Hvad siger du Vollmer?
- Jesper Vollmer
Vollmer siger ja tak til det... hermed rettet til.
Jesper
- Hans P.
Hvor kommer ærterne ind i billedet?
- Jesper Vollmer
De bliver vendt i sammen med de andre grøntsager, som jeg både viser i filmen og skriver i fremgangsmåden.
Jesper
- Ole F.
Panering: Når man panerer karbonader, flæsk osv. Er det bedst at stege med det samme- eller kan man godt vente med at stege?
- Jesper Vollmer
Du kan sagtens vente...
- jane h.
Hej Jesper
Hvilken vindruekerneolie bruger du til stegning.
Mvh
Jane- Jesper Vollmer
Den jeg kan få fingrene i... Men er faktisk også begyndt at steg i olivenolie, efter et klogt medlem gjorde mig opmærksom på, at man meget gerne må stege i det nemlig...
Jeg kan bare godt lide det smagsneutralt, når jeg steger. Synes ikke, mine karbonader skal smage af olivenolie. Det må min sarte og fine fisk til gengæld gerne... Steger fisk i olivenolie...
Jesper - jane h.
Takker og god dag.
Nyder dine videoer og opskrifter, jeg er ny i klubben.
Mvh
Jane
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.