Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Karbonader.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 15-30 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Så bliver det en halv karbonade til hver
Ja jeg havde da glemt at gange op i opskriften på mængden. Hermed rettet...
Jesper
Synes måske 100 gram kød pr. prs. er liiige lidt nok
Jeg skriver 200 grams bøffer pr. pers. i opskriften. Viser det samme i filmen, men ja havde skrevet for lidt i ingredienslisten. Godt spottet...
Jesper
Er det ikke meget æggehvide, der skal bruges
Jeg har rettet til, så det er 2 nu. Du har nok ret... Jeg gangede bare op i min liste fra hvad jeg brugte til 2 i optagelsen...
Jesper
Ja 4 æggehvider er meget ville tro at 2 er nok? Hvad siger du Vollmer?
Vollmer siger ja tak til det... hermed rettet til.
Jesper
Hvor kommer ærterne ind i billedet?
De bliver vendt i sammen med de andre grøntsager, som jeg både viser i filmen og skriver i fremgangsmåden.
Jesper
Panering: Når man panerer karbonader, flæsk osv. Er det bedst at stege med det samme- eller kan man godt vente med at stege?
Du kan sagtens vente...
Hej Jesper
Hvilken vindruekerneolie bruger du til stegning.
Mvh
Jane
Den jeg kan få fingrene i... Men er faktisk også begyndt at steg i olivenolie, efter et klogt medlem gjorde mig opmærksom på, at man meget gerne må stege i det nemlig...
Jeg kan bare godt lide det smagsneutralt, når jeg steger. Synes ikke, mine karbonader skal smage af olivenolie. Det må min sarte og fine fisk til gengæld gerne... Steger fisk i olivenolie...
Jesper
Takker og god dag.
Nyder dine videoer og opskrifter, jeg er ny i klubben.
Mvh
Jane
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.