Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Karbonader. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Karbonader

Karbonader

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Start med at sætte kartoflerne over og koge i rigeligt saltet vand.  Skræl og skær gulerødderne i mindre tern. Skær blomkålen ud i samme størrelse "tern".  Kog gulerødder og blomkål al dente i bouillonen. Løft dem op, og hold bouillonen varm.  Smelt...

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Sara H.

    Så bliver det en halv karbonade til hver

    • Jesper Vollmer

      Ja jeg havde da glemt at gange op i opskriften på mængden. Hermed rettet...
      Jesper

  • Hannah H.

    Synes måske 100 gram kød pr. prs. er liiige lidt nok

    • Jesper Vollmer

      Jeg skriver 200 grams bøffer pr. pers. i opskriften. Viser det samme i filmen, men ja havde skrevet for lidt i ingredienslisten. Godt spottet...
      Jesper

  • Bente J.

    Er det ikke meget æggehvide, der skal bruges

    • Jesper Vollmer

      Jeg har rettet til, så det er 2 nu. Du har nok ret... Jeg gangede bare op i min liste fra hvad jeg brugte til 2 i optagelsen...
      Jesper

  • Sanne K.

    Ja 4 æggehvider er meget ville tro at 2 er nok? Hvad siger du Vollmer?

    • Jesper Vollmer

      Vollmer siger ja tak til det... hermed rettet til.
      Jesper

  • Hans P.

    Hvor kommer ærterne ind i billedet?

    • Jesper Vollmer

      De bliver vendt i sammen med de andre grøntsager, som jeg både viser i filmen og skriver i fremgangsmåden.
      Jesper

  • Ole F.

    Panering: Når man panerer karbonader, flæsk osv. Er det bedst at stege med det samme- eller kan man godt vente med at stege?

    • Jesper Vollmer

      Du kan sagtens vente...

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.