Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Karbonader. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Karbonader

Karbonader

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Start med at sætte kartoflerne over og koge i rigeligt saltet vand.  Skræl og skær gulerødderne i mindre tern. Skær blomkålen ud i samme størrelse "tern".  Kog gulerødder og blomkål al dente i bouillonen. Løft dem op, og hold bouillonen varm.  Smelt...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Sara H.

    Så bliver det en halv karbonade til hver

    • Jesper Vollmer

      Ja jeg havde da glemt at gange op i opskriften på mængden. Hermed rettet...
      Jesper

  • Hannah H.

    Synes måske 100 gram kød pr. prs. er liiige lidt nok

    • Jesper Vollmer

      Jeg skriver 200 grams bøffer pr. pers. i opskriften. Viser det samme i filmen, men ja havde skrevet for lidt i ingredienslisten. Godt spottet...
      Jesper

  • Bente J.

    Er det ikke meget æggehvide, der skal bruges

    • Jesper Vollmer

      Jeg har rettet til, så det er 2 nu. Du har nok ret... Jeg gangede bare op i min liste fra hvad jeg brugte til 2 i optagelsen...
      Jesper

  • Sanne K.

    Ja 4 æggehvider er meget ville tro at 2 er nok? Hvad siger du Vollmer?

    • Jesper Vollmer

      Vollmer siger ja tak til det... hermed rettet til.
      Jesper

  • Hans P.

    Hvor kommer ærterne ind i billedet?

    • Jesper Vollmer

      De bliver vendt i sammen med de andre grøntsager, som jeg både viser i filmen og skriver i fremgangsmåden.
      Jesper

  • Ole F.

    Panering: Når man panerer karbonader, flæsk osv. Er det bedst at stege med det samme- eller kan man godt vente med at stege?

    • Jesper Vollmer

      Du kan sagtens vente...

  • jane h.

    Hej Jesper
    Hvilken vindruekerneolie bruger du til stegning.
    Mvh
    Jane

    • Jesper Vollmer

      Den jeg kan få fingrene i... Men er faktisk også begyndt at steg i olivenolie, efter et klogt medlem gjorde mig opmærksom på, at man meget gerne må stege i det nemlig...
      Jeg kan bare godt lide det smagsneutralt, når jeg steger. Synes ikke, mine karbonader skal smage af olivenolie. Det må min sarte og fine fisk til gengæld gerne... Steger fisk i olivenolie...
      Jesper

    • jane h.

      Takker og god dag.
      Nyder dine videoer og opskrifter, jeg er ny i klubben.
      Mvh
      Jane

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.