Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kantarel og chorizotærte.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Hvor blev svampene af i opskriften?😋
De var simpelthen glemt. 😄
Jeg savner også nogle svampe….
Den skal helt sikker laves i weekenden, og så med en tomatsalat til. Men gud ved hvor mange svampe der skal til 😜
Hvor mange kantareller?
400 gram
Kan man evt. skylle svampene og så tørre dem lidt i ovnen, inden de steges? :)
Du har glemt kantarellerne i opskriften
Tak
En opskrift der skal prøves… når den er rettet til 😂. God aften
Hmmmm...... hvor blev kantareller af ???????
Bum... der kom de 😄
Kan fløden skiftes ud med noget andet?
Ja det kan det godt. Man siger, at der skal 1 dl. væske til 1 æg, for at få det til at sætte sig. Jeg er ikke sikker på, at det dog kan lade sig gøre med feks. bare vand. Det skal nok være lidt kraftigere. Hvis du tænker mælk eller lign. kan du prøve at give den et ekstra æg i opskriften, for at være sikker på, at det størkner...
Håber, det giver det mening.
Jesper
Bruger altid lidt tørret basilikum til kantareller, det smager ikke af meget, men så ser man ikke “ skovbunden”🤣. Det undrer mig, at du aldrig bruger en hvidløgspresser! Det maste hvidløg smager ikke så kraftigt, det bliver mere et krydderi. Hvis man lavede pien dagen før, og den var iskold, vil du så give den ca en time til 1,5? Virker meget lækker!😋
Tørret basilikum lyder lækkert. Håber dog, at du har gjort dig umage, for at fjerne det værste skovbund inden stegning.
Jeg bruger aldrig en hvidløgspresser nej. Jeg synes, der skal bruges mere tid på at rense den bagefter, som man bruger på at presse hvidløget. Jeg ved ikke, om jeg er enig i, at det smager anderledes, ved at presses fremfor skåret eller revet. Hvidløg er vel hvidløg.
Det afhænger af, hvor meget man bruger, tænker jeg.
Ikke sikker på, hvad du mener med dagen før. Altså at samle den uden at bage den? Hvis det er det, du mener, tænker jeg ikke, det er optimalt. Jeg ville bage den med det samme, og så genopvarmet den, hvis den skal spises dagen efter.
Jesper
Hvor stor skal springformen være?
Denne opskrift egner sig ikke til en springform. Al æggemassen løb lige igennem fyldet og ud gennem siderne i bunden og ud på bordet. Jeg synes ellers, at jeg havde foret formen godt med kartoflerne i det anbefalede 1 cm tykt lag.
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.