Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kantarel og chorizotærte. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kantarel og chorizotærte

Kantarel og chorizotærte

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at sætte kartoflerne over og koge i vand med rigeligt salt.  Når de er møre sigtes vandet fra. Del og træk skindet af pølserne. Bræk dem i grove brud.  Rens svampene for sand og snuld. Træk dem i grove stykker.  Steg pølsen af og kom snit...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Doris F.

    Hvor blev svampene af i opskriften?😋

    • Jesper Vollmer

      De var simpelthen glemt. 😄

  • Hanne G.

    Jeg savner også nogle svampe….

  • Bente s.

    Den skal helt sikker laves i weekenden, og så med en tomatsalat til. Men gud ved hvor mange svampe der skal til 😜

  • Annette B.

    Hvor mange kantareller?

    • Jesper Vollmer

      400 gram

  • Anne-Marie J.

    Kan man evt. skylle svampene og så tørre dem lidt i ovnen, inden de steges? :)

  • Susanne B.

    Du har glemt kantarellerne i opskriften

    • Jesper Vollmer

      Tak

  • Anett F.

    En opskrift der skal prøves… når den er rettet til 😂. God aften

  • Marianne S.

    Hmmmm...... hvor blev kantareller af ???????

    • Jesper Vollmer

      Bum... der kom de 😄

  • Ellen A.

    Kan fløden skiftes ud med noget andet?

    • Jesper Vollmer

      Ja det kan det godt. Man siger, at der skal 1 dl. væske til 1 æg, for at få det til at sætte sig. Jeg er ikke sikker på, at det dog kan lade sig gøre med feks. bare vand. Det skal nok være lidt kraftigere. Hvis du tænker mælk eller lign. kan du prøve at give den et ekstra æg i opskriften, for at være sikker på, at det størkner...
      Håber, det giver det mening.
      Jesper

    • Ellen A.

      Tak. Det prøver jeg

  • Else N.

    Bruger altid lidt tørret basilikum til kantareller, det smager ikke af meget, men så ser man ikke “ skovbunden”🤣. Det undrer mig, at du aldrig bruger en hvidløgspresser! Det maste hvidløg smager ikke så kraftigt, det bliver mere et krydderi. Hvis man lavede pien dagen før, og den var iskold, vil du så give den ca en time til 1,5? Virker meget lækker!😋

    • Jesper Vollmer

      Tørret basilikum lyder lækkert. Håber dog, at du har gjort dig umage, for at fjerne det værste skovbund inden stegning.
      Jeg bruger aldrig en hvidløgspresser nej. Jeg synes, der skal bruges mere tid på at rense den bagefter, som man bruger på at presse hvidløget. Jeg ved ikke, om jeg er enig i, at det smager anderledes, ved at presses fremfor skåret eller revet. Hvidløg er vel hvidløg.
      Det afhænger af, hvor meget man bruger, tænker jeg.
      Ikke sikker på, hvad du mener med dagen før. Altså at samle den uden at bage den? Hvis det er det, du mener, tænker jeg ikke, det er optimalt. Jeg ville bage den med det samme, og så genopvarmet den, hvis den skal spises dagen efter.
      Jesper

  • Lene S.

    Hvor stor skal springformen være?

  • Lene S.

    Denne opskrift egner sig ikke til en springform. Al æggemassen løb lige igennem fyldet og ud gennem siderne i bunden og ud på bordet. Jeg synes ellers, at jeg havde foret formen godt med kartoflerne i det anbefalede 1 cm tykt lag.

    • Jesper Vollmer

      Hej Lene
      Jeg havde en anelse æggemasse, der sivede ud, men det er klart presningen af kartoflerne, der er vigtigt her. De skal presses helt sammen.
      Hvis man bager den i en fast form, er jeg bage for, den er svær at få ud.
      Alternativt skal man fore formen med bagepapir helt op til kanten, så løber det igen steder.
      jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.