Ingredienser
Kalveskank
1 hel kalveskank
5 stk. laurbærblade
20 stk. peberkorn
1 helt hvidløg, delt i to
1 spsk. salt
1 glas hvidvin
1 passende mængde vand til det dækker 2/3 af skanken
4 stk. gulerødder
2 stk. pastinakker
4 stk. skalotteløg
2 stk. chili
3 cm. ingefær
12 stk. kartofler
2 stk. porre
1 håndfuld hakket persille
Fremgangsmåde
Verdens nemmeste ret...
I en stegeso eller en stor gryde med låg sætter du skanken over med laurbær, salt, peber og hvidløget, der er delt i to. Kom hvidvin på og vand 2/3 op ad skanken.
Ind i ovnen i 3 timer ved 150 grader.
Tag stegesoen ud, og smag på bouillonen, om den skal have mere salt og peber. Kom nu dine skrællede kartofler og urter sammen med de delte løg ned til skanken. Tilbage i ovnen en time mere. så den altså får 4 timer i alt.
Sæt hele stegesoen på bordet, og lad folk selv plukke, hvad de har lyst til. Husk at drysse lidt persille på...