Ingredienser
Kålsuppe
1 stk. løg
2 fed hvidløg
400 gram knoldselleri
2 spsk. paprika
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. koriander, stødt
1 stk. citron
200 gram grønne puy linser
100 gram røde linser
3 liter grøntsagsbouillon (hønse)
400 gram chorizo (gerne ferske)
250 gram grønkål, snittet
Fremgangsmåde
Steg løg og hvidløg af i lidt olivenolie, til de bliver klare.
I med selleri i tern og de tørrede krydderier.
Skyl linserne, og kom dem med i gryden sammen med bouillonen. Lad det simre i ca. 20 min.
Snit kålen i mindre strimler, og skyld den godt.
Brun skiver af pølserne af på en pande, og kom gerne fedtstoffet med i gryden sammen med pølserne og den snittede kål.
Lad det hele koge sammen i 5 min. og smag godt til med salt og peber.
Server suppen med lidt creme fraiche til toppen.