Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kålsuppe.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Ser dejligt ud, man kan ikke få for mange opskrifter på suppe, men kan man erstatte linserne med noget ? (linser er ikke lige os).
Mvh. Hannah
Det er ikke som at spise linser... De røde koger ud, og de grønne fra Puy giver lidt mere bid. det mætter, er sundt og er meget mere saftigt at spise frem for når de ikke er i suppe...
Du kan også prøve med bønner eller kikærter.
Det er for at få mere mad ud af suppen...
Jesper
Forslag til erstatning af chorizo ? 😜
Jeg har prøvet at erstatte med sønderjyske kålpølser, og det fungerer fint. De tilfører røgsmag, og skal ikke steges før de tilsættes, men hvis du vil undgå for meget røgsmag, så kog de skårne skiver 3 min i vand, og tilsæt dem lige inden serveringen
Netto har nogle gode ferske Marquez pølser i køleboksen i denne uge (de har dem ikke fast i sortimentet). Gode krydrede pølser med masser af smag. Dem vil jeg i hvert fald prøve med når jeg laver det i morgen.
Hvis du - som jeg - er træt af at gøre hvidløgsfed i stand, så pels et par løg, pak i en lynlåspose og en lille kondibøtte og frys dem. På den måde har man altid de fed klar, som man har brug for
God suppe kan suppen fryses Mvh Kirsten
Jeg er en usikker “kok” derfor spørger jeg. I opskriften skriver du 3 l bouillon, men i videoen siger du 2 l ???
Venlig hilsen Birte
Hvor er det godt spottet.
Der skete det, at da suppen var færdig, og vi spiste den, var alt godt. Men da den havde stået nogle timer, og vi skulle varme den op igen, for at spise den, havde alle linserne og resten af fyldet ligesom absorberet al væsken, så jeg faktisk spædede den med en ekstra liter. Derfor ændrede jeg det efterfølgende i opskriften.
Det gode er, at du får en hel liter suppe mere på den måde ;)
Jesper
Kære Jesper
Tak for endnu en virkelig dejlig opskrift
Det smager så godt
Tak fra Anne
Kære Jesper
Fed ret !! - Her er et lille fif til dig, når du bruger din kaffekværns vægt :
Sæt skålen på vægten FØR du tænder, så slipper du for at nulkalibrerer, det gør den selv :)
Mvh
Carsten Røjgaard
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.