Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kålsuppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kålsuppe

Kålsuppe

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Steg løg og hvidløg af i lidt olivenolie, til de bliver klare.  I med selleri i tern og de tørrede krydderier.  Skyl linserne, og kom dem med i gryden sammen med bouillonen. Lad det simre i ca. 20 min.  Snit kålen i mindre strimler, og skyld den god...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Hannah H.

    Ser dejligt ud, man kan ikke få for mange opskrifter på suppe, men kan man erstatte linserne med noget ? (linser er ikke lige os).
    Mvh. Hannah

    • Jesper Vollmer

      Det er ikke som at spise linser... De røde koger ud, og de grønne fra Puy giver lidt mere bid. det mætter, er sundt og er meget mere saftigt at spise frem for når de ikke er i suppe...
      Du kan også prøve med bønner eller kikærter.
      Det er for at få mere mad ud af suppen...
      Jesper

  • Birgitte c.

    Forslag til erstatning af chorizo ? 😜

    • Else F.

      Jeg har prøvet at erstatte med sønderjyske kålpølser, og det fungerer fint. De tilfører røgsmag, og skal ikke steges før de tilsættes, men hvis du vil undgå for meget røgsmag, så kog de skårne skiver 3 min i vand, og tilsæt dem lige inden serveringen

    • Martin S.

      Netto har nogle gode ferske Marquez pølser i køleboksen i denne uge (de har dem ikke fast i sortimentet). Gode krydrede pølser med masser af smag. Dem vil jeg i hvert fald prøve med når jeg laver det i morgen.

  • Else F.

    Hvis du - som jeg - er træt af at gøre hvidløgsfed i stand, så pels et par løg, pak i en lynlåspose og en lille kondibøtte og frys dem. På den måde har man altid de fed klar, som man har brug for

  • Kirsten B.

    God suppe kan suppen fryses Mvh Kirsten

  • Birte H.

    Jeg er en usikker “kok” derfor spørger jeg. I opskriften skriver du 3 l bouillon, men i videoen siger du 2 l ???
    Venlig hilsen Birte

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det godt spottet.
      Der skete det, at da suppen var færdig, og vi spiste den, var alt godt. Men da den havde stået nogle timer, og vi skulle varme den op igen, for at spise den, havde alle linserne og resten af fyldet ligesom absorberet al væsken, så jeg faktisk spædede den med en ekstra liter. Derfor ændrede jeg det efterfølgende i opskriften.
      Det gode er, at du får en hel liter suppe mere på den måde ;)
      Jesper

  • Anne H.

    Kære Jesper
    Tak for endnu en virkelig dejlig opskrift
    Det smager så godt
    Tak fra Anne

  • Carsten R.

    Kære Jesper
    Fed ret !! - Her er et lille fif til dig, når du bruger din kaffekværns vægt :
    Sæt skålen på vægten FØR du tænder, så slipper du for at nulkalibrerer, det gør den selv :)
    Mvh
    Carsten Røjgaard

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.