Ingredienser
Kålspaghetti
400 gram spaghetti
2 spsk. salt
4 liter kogende vand
200 gram grønkål eller palmekål
3 fed hvidløg
30 gram parmesan
2 spsk. olivenolie
4 spsk. ricotta
Fremgangsmåde
Her er en hurtig pastaret med utroligt få ingredienser.
Igen en af dem, hvor det første du gør er, at sætte pastaen over, og så kan du sagtens nå at lave resten, imens den koger.
I en gryde ved siden af koger du kålen, du har trukket af stilkene sammen med hvidløg og lidt salt.
Efter 5-6 min. bliver det mørt nok, til at komme i blenderen. Sigt lige vandet af inden, og blend det sammen med parmesanen og olien, til det er cremet.
Nu blander du den færdigkogte pasta med kålen, og 1-2 dl vand. det kan sagtens være kogevandet fra pastaen. Men så skal du ikke gøre som mig, og bare hælde det ud i vasken ;) Med det justerer du konsistensen, så det er dejligt cremet omkring pastaen.
Smag det til med salt og peber, og anret det med små brud af ricottaen. Drys lidt ekstra olie, og salt og peber over toppen og evt. lidt piment d´Espalette.