Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Julesovsen. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Julesovsen

Julesovsen

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Inden du steger din and, tager du vingerne, halsen og kråsen fra til sovsen.  Når du har stegt din and, skal du bruge al den væde / stegesky fra bradepanden nu. Sigt den, og brug den i sovsen her.  Selve sovsen: start med at snitte dit løg i grove...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Pia H.

    Hej Jesper.
    Hvad med flæskestegs sovsen? 😃
    Mvh Pia

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia
      Det er på fuldstændig samme måde. Og hvis ikke I også spiser and, så er det samme opskrift bare uden andeskroget.
      Jesper

  • Lene A.

    Hej Jesper
    Hvor mange personer rækker sovsen til sådan ca?
    Mvh.
    Lene

  • Helle O.

    Vi hører til dem der steger et andebryst til de 2 der spiser lidt and og resten er flæskesteg så får fonden smag nok når der ikke er kød i ? Vi er kan heller ikke lide rødvin så vi erstatter okse fond i eks. din lasange og vil nok også gøre det ved fonden her, men har du et bedre råd til erstatning af rødvin ?

  • Helle O.

    Glemte at skrive glædelig jul og tak for hjælp i køkkenet, det er ikke alle dine opskrifter vi er glade for men så tilpasser vi dem bare til vores egen smagsløg . Smag og behag er jo meget forskelligt forskelligt

  • Marianne T.

    Tak Jesper :-) Min bedste julesovs nogensinde :-) Du hjalp mig med at knække "koden" og undgik unødig "bøvl" juleaften omkring sovsen...

  • Aase B.

    Jeg lavede julesovsen efter din opskrift, den var virkelig god.
    Altså helt vildt god, så mange tak for den

  • Pia M.

    Hej Jesper :-)
    Jeg vil gerne lave mortens anden på grillen - hvordan gør jeg med sovsen? Jeg plejer ikke a få så meget stegesky når jeg griller <3

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia,
      Beklager jeg først har set din kommentar nu... fandt du ud af det med sovsen? 😁

    • Pia M.

      Ikke helt - modtager gerne dit bud :-)

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia,
      I næste uge skal jeg filme en video, hvor jeg laver en lækker langtidsstegt juleand. Jeg laver en sovs ud af stegeskyen, så hvis du kan vente til lidt i december, så kommer der en video med svar på det hele 😇

  • Pernille S.

    Spændende vil se frem til en langtidstegt juleand og sovs på videoen. Er ny her i klubben. Sovs har aldrig været min force. :)

    • Jesper Vollmer

      Hej Pernille,
      Velkommen til klubben. Glæder mig til at høre hvordan det går med julesovsen! 🙏

  • Trine S.

    Hej Jesper
    Du skriver på FB, at man kan lave en grundsovs, og så spæde op med and/flæsk på dagen. Hvad består din grundsovs af?
    Og GLÆDELIG JUL 🎄

  • Trine S.

    Hej Jesper
    Du skriver på FB, at man kan lave en grundsovs, og så spæde op med and/flæsk på dagen. Hvad består din grundsovs af?
    Og GLÆDELIG JUL 🎄

    • Jesper Vollmer

      Hej Trine,
      Grundsovsen er julesovsen. Tjek enten julesovs og langtidsstegt andesovs, der er lidt forskellige muligheder til sovs 😊

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.