Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Julekavalkade. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Julekavalkade

Julekavalkade

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Her kommer en julekavalkade, der gerne skulle klæde dig ekstra godt på her til resten af december, så du kan komme lidt foran og spare lidt på julestressen...  Vi har forsøgt at gøre det overskueligt omkring, hvad du kan lave i god tid, så der er et...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

1

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Pia S.

    Super god ide med at vise hvad i har af lækre opskrifter Tusind tak.. masser af jule hilsner fra Pia

  • Ulla M.

    Kan jeg lave de brunede kartofler på forhånd. Event 1 time før.

    • Jesper Vollmer

      Ja sagtens…

  • Joan S.

    Sikke god ide. Tak og rigtig glædelig Jul til alle jer.
    Et spørgsmål:
    Jeg har set opskrift på brunkartofler lavet med smør og farin i ovn.
    Kender du den?? Det lyder ultra nemt.
    Kh Joan

    • Jesper Vollmer

      Jeg har godt set det, men har ikke prøvet selv…
      Test det af Joan…

    • Joan S.

      De blev intet mindre end fantastiske😉
      Det kan varmt anbefales.
      Jeg vil gerne vide hvorfor mon du( og mange andre kokke) ikke bruger en god gammeldags fjerkræssaks. Det er noget lettere end med en kniv, som vi jo ser, at selv du er udfordret med at bruge.

  • Jan L.

    Ja, ja, med fare for en gevaldig shitstorm så gik der lige DR og TV2 i Klub Vollmer. De to kanaler er jo berømte for deres evindelige genudsendelser og jeg håber da ikke det bliver trenden i klubben her, at man med jævne mellemrum laver en “ugeopskrift” om til en lille reklame for tidligere udsendelser. Hvis I vil lave “kavalkader” er det fint - som supplement til ugens nye opskrift, ikke i stedet for.
    Jeg venter spændt hver uge på ny spændende inspiration - denne uge føler jeg mig virkelig snydt! Glædelig jul🎅🏼

    • Jesper Vollmer

      Hej Jan
      Det er jeg virkelig ked af, at du synes.
      I mine øjne er det nemlig et super inspirations-værktøj til jer medlemmer.
      Rigtig mange herinde har ønsket sig at blive klædt bedre på til at finde rundt i de nu over 300 opskrifter på trods af søgefelt og kategorisering.
      Kavalkaderne er en måde at tematisere retterne, så det giver en nemmere vej ind til at finde ikke endnu testede opskrifter.
      Jeg har planer om en januarkavalkade med sunde og fyldige retter, der kan guide folk i en måned, der ofte byder på sundere vaner.
      Det kunne være en tur i havnen og købe fisk, med en gennemgang af lette fiskeretter etc.
      Jeg hører mange positive tilkendegivelser fra medlemmer, der føler sig taget godt i hånden…
      Jesper

  • Hanne J.

    Hej Jesper
    Super god ide , men jeg har en som ikke spiser kød .
    Jeg så dit brød med grønsager på tv2 og synes det så spændende ud, men kan ikke finde opskriften.
    Kh Hanne

    • Jesper Vollmer

      Så skal du glæde dig til på torsdag, hvor det kommer med en lang udførlig opskrift i klubben.
      Jesper

  • Hanne J.

    Det vil jeg glæde mig til, du får en tilbagemelding

  • Birgitte N.

    Hej Jesper. Hvordan vil du starte op på sovsen uger før juleaften? Der har man jo ikke hals og indmad fra anden, som jo udgør en stor del af sovsen...
    Og hvis man koger og piller de brune kartofler dagen før, hvordan skal de så opbevares?
    God jul til alle i klubben 🎄🤶

    • Jesper Vollmer

      Jeg ville starte den op på et kyllingeskrog, hvor du har skåret kødet fra inden, som du så kan koge til enten klubbens hønsesalat eller tarteletter til juledagene.
      Brun skroget i ovnen ved 200° til det er godt brunt, og start saucen op på det. Det giver en fantastisk grundsmag til saucen.
      Jeg vill opbevare mine kartofler i vand i en bøtte i køleskabet. Og husk de godt må være våde, når de kommer på panden til karamellen.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.