Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Jordbærtærte. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Jordbærtærte

Jordbærtærte

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Saml mørdejen ved at ælte alt undtagen vandet hurtigt sammen. Når den er næsten samlet, kommer du vandet i, så den er nemmere at gøre homogen. Lad den hvile en times tid i madfilm eller en plastikpose i køleskabet.  Imens laver du kagecremen. Kog...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Else F.

    Det var da en fantastisk tærte og ditto indføring i fremstillingen😅😅Kære Jesper, skønt at se en proff som dig klovne lidt i køkkenet. Kunne du måske med fordel have passeret den creme gennem en sigte? På nordjysk hedder de klumper “ præster” og dem er jeg allergisk over for - klumperne altså😟.
    ?

    • Jesper Vollmer

      God pointe... Hermed noteret.
      Jesper

  • Inge &.

    Ja, den kagecreme var nok ikke blevet godkendt af Prins Henrik. Kunne man evt. have blandet æggeblommer og maizena med lidt af den kolde fløde inden man hældte den varme i?

  • Joan S.

    Lækker jordbærtærte, meeeeeen hvor er den lækre “gelé” som man får fra Lagkagehuset😳
    Den sad jeg ig ventede/håbede på-, desværre forgæves😢

    • Jesper Vollmer

      Der er ikke gelé på Lagkagehusets tærte. Synes selv, det bliver lidt for sødt i sødt...
      Men det kan jo sagtens påføres, hvis man vil...
      Jesper

    • Joan S.

      Hej Jesper
      Jeg havde jo netop håbet, at du ville vise os hvordan man laver den, geleen
      Jeg har hørt at der er abrikosmarmelade i ??? Og måske er det en glasering og ikke gele-,
      det ved jeg ikke.
      Men det smager altså også dejligt <3

  • Louise R.

    Hej Jesper
    Lææææækker tærte 🥰 Vil jeg kunne erstatte mælken med havremælk eller laktosefri? Og ditto fløden?

  • Judy M.

    Jeg synes også at det vil klæde tærten at få et lag gele over sig.

  • Joan S.

    Hej Jesper
    Jeg havde jo netop håbet, at du ville vise os hvordan man laver den, geleen
    Jeg har hørt at der er abrikosmarmelade i ??? Og måske er det en glasering og ikke gele-,
    det ved jeg ikke.
    Men det smager altså også dejligt <3

  • Laila B.

    Hej Jesper
    Tak for opskrift og video til denne skønne tærte. Lavede den i dag og den blev rost meget af mine gæster. Den var sprød og havde en dejlig sødme. Jeg undlod chokoladen, men den var skøn trods det. Har ikke savnet gelé. Kunne pyntes med lidt citronmelisse.

  • Lars K.

    Har efterhånden lavet flere retter fra siden med stor tilfredshed - men under denne sad jeg tilbage med oplevelsen af at det var Jesper og Columbus der lavede mad for Jesper og Columbus til Jesper og Columbus...
    Manglede det der gjorde tærten helt skarp...

    • Jesper Vollmer

      Jeg håber, at opskriften her giver lyst til at lave den alligevel... På trods af at det virker som om, vi laver den til og for hinanden.
      Jesper

  • Peter R.

    Hej Jesper
    Det er intet mindre end en fremragende jordbærtærte og en fremragende video. Har lige imponeret en fransk landsby, som var helt i knæ over hvor godt den smagte. Vi kørte dobbelt op på chokoladen, så det virkelig knaste. Og tak for ikke at lave den med gele. Rigtig god sommer.
    Mvh
    Peter

    • Jesper Vollmer

      Er tosset med det Peter... Bare vis de franskmænd, hvad vi kan heroppe i sommerDanmark...
      Jesper

  • Tom P.

    Den skal vi prøve inden jordbærene forsvinde. Hvordan tænker du opskriften vil passe til en tærteform i ca. 22 cm diameter? Eller 24 cm springform?

    • Jesper Vollmer

      Du kan gøre det i begge...
      22 vil give lidt dej i overskud.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.