Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Instant nudler. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Instant nudler

Instant nudler

Tilberedningstid 0-15 minutter

Fremgangsmåde

Kog nudlerne, som beskrevet på pakken i saltet vand.  Imens snitter du forårsløg og ingefær. Riv hvidløget, som du dækker med lidt olie.    Kom de kogte nudler i en skål, og kom løg, hvidløg, chili, bouillon, sesam og eddike samt soya ved på toppe...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

10

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Ulla S.

    Halløj, det ser så lækkert ud og en dejlig nem ret.
    Men hvad er hvedenudler ? Er det specielle nudler ? Jeg har ikke hørt om dem før ? .
    God dag mvh Ulla

    • Jesper Vollmer

      Det er asiatiske nudler, der er lavet på vand og mel. Jeg fortæller om dem i filmen. Du skulle næsten se den 😋

    • Ulla S.

      Tak, jeg kigger filmen 👍😊

  • Lis M.

    Hej Jesper.
    En rigtig lækker nudel ret som jeg godt kunne tænke mig at lave til min familie. Jeg har 2 børnebørn ( 14 og 16 år ) og vi spiser sammen hver torsdag ( forældrene er også med ). Børnene er meget åbne for nye retter selv om de elsker mormormad. Jeg ved at de med det samme vil sige “ jamen skal vi ikke have kød til “ Ved godt at der i disse tider er mange kødforskrækkede mennesker, men den går altså ikke hos os. Hvad kan jeg servere af kød til? Vil da lige indskyde at jeg bruger dine opskrifter rigtig meget og hver gang siger ungerne “ det smager godt mormor og hver gang sender jeg dig en venlig tanke

    • Jesper Vollmer

      Hej Lis
      Hvor er jeg glad for, at opskrifterne virker hjemme hos jer. Selv for teenagerne ;)
      Til de her nudelretter er der masser af ting, der ville fungere. Kød lavet på samme måde som den asiatiske thaisalat, som jeg også teasede for i mailen, ville være godt til. Altså en stegt bøf skåret i tynde strimler. Det kan både være oksekød og svinekød. De bruger jo virkelig meget svinekød i østen. Det kunne sagtens være en saftig nakkekotelet i strimler eller tilsvarende.
      Selvfølgelig er fjerkræ også et hit. Tynde strimler af kylling virkelig hårdt stegt ville smage fantastisk.

  • Lis M.

    Tak for hurtig svar. Der er da noget at vælge imellem og vil være næste torsdags menu. I aften står den på hvidkålsrouletter, et ønske fra børnene 😀

  • Hanne V.

    Hej Jesper
    Mums 😋😋
    Et ønske... hvad med en opskrift på cupnudler, som kan tilberedes med kogende vand. Så kunne det bruges i madpakkerne
    Mvh Hanne

    • Jesper Vollmer

      Go´ idé...
      Den tager jeg med mig.

  • Niels G.

    Hej Jesper
    Kan godt lide du også er i Østen…hvad med lidt indisk næste gang…kunne godt tænke mig, at du viste hvordan man laver Samosa’er og Pakora…bare et forslag..keep up the good work…
    Mvh
    Niels

    • Jesper Vollmer

      Hej Niels,
      Jeg skriver dit forslag i opskrift-ide-bogen! Det er gode ideer - indisk er bare lækkert 🙏

  • Mogens B.

    Maden er dejlig ud, men der er desværre, al respekt, problemer med kameraføringen. Måske enklere?
    Vh Mogens Beyer/tilfreds abonnent.

    • Jesper Vollmer

      Hej Mogens,
      Tak for din feedback. Jeg skriver det bag øret 🙏😊

  • Lone

    Tak for mere dejlig inspiration.
    Jeg vil udnytte mit lille køleskabslager af squash og lave en variant til aftensmad med squash-spiriller i stedet for nudler. Lidt mere omstændigt, men stadig nemt og ekstra godt for samvittigheden.
    God lørdag.
    Kh. Lone

    • Lone

      Fungerede ikke alt for godt med squash, men nu er det afprøvet 😉.

    • Jesper Vollmer

      Nå øv… lød ellers som en virkelig god idé…

    • Jesper Vollmer

      Nå øv… lød ellers som en virkelig god idé…

    • Lone

      Jeg brugte spirillerne rå. Tror de skulle have været lagt i kogende vand i 2 min., så var de nok blevet bløde og dermed bedre i konsistensen. Måske prøver jeg det af en dag 😊.

  • Hellen G.

    Kan jeg bruge risnudler?
    Min datter har glutenallergi

    • Jesper Vollmer

      Hej Hellen,
      Det kan du sagtens :)

  • Lis M.

    Hej Jesper
    Har her til aften lavet din nudelret og hold da op hvor var den lækker. Den vakte begejstring hos store som små. Jeg havde stegt kyllingfileter til men fandt da ud af at det slet ikke havde været nødvendig. Retten står fint uden kød Ikke sidste gang jeg laver den TAK

    • Jesper Vollmer

      Hej Lis,
      Vi er også glade for instant nudler herhjemme - teenagerne især ;)
      Tak for din ros og god torsdag! ☀️

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.