Ingredienser
Indisk curry
700 gram kyllingebryst i tern
2 stk. løg
3 cm. ingefær
6 fed hvidløg
2 spsk. rød currypaste
2 spsk. Garam masala
1 ds. hakkede tomater
2,50 dl. bouillon (høns)
1 ds. kokosmælk
1 bdt. forårsløg
1 stor håndfuld sugersnaps
1 bdt. koriander
Ris - naan - chutney til...
Fremgangsmåde
Start med at brune kyllingestykkerne af i lidt olie på en pande, så de får en flot farve på alle sider. De skal ikke steges færdige her, men koges færdige i saucen.
Op i en gryde med kyllingen, og på den varme pande steger du dine snittede løg af. Når de har fået lidt farve, kommer du Garam masala på. Kom det hele op i gryden til kyllingen.
Snit hvidløg i tynde skiver, ingefæren i små "pinde", og kom det i gryden.
I gryden kommer du nu din currypaste, og sving det så lidt rundt i varmen dernede.
Kom de hakkede tomater, bouillon, forårsløg i 3 cm. stykker og sugersnaps i. Lad det hele simre i 10 min.
Kog dine ris nu, så passer det med tiden.
Efter 10 min. kommer du kokosmælken ved, og lader det simre i yderligere 10 min.
Nu er både ris og curry færdige på samme tid.
Jeg ville servere både naan og masser af koriander til sammen med en skålfuld mangochutney.
Husk at i min ret herinde der hedder Pandekylling, laver jeg min egen mangochutney, så er du ambitiøs, kan du give dig i kast med den også... ;)