Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Indisk curry. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Indisk curry

Indisk curry

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at brune kyllingestykkerne af i lidt olie på en pande, så de får en flot farve på alle sider. De skal ikke steges færdige her, men koges færdige i saucen.  Op i en gryde med kyllingen, og på den varme pande steger du dine snittede løg af....

Billeder fra opskriften

3

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Else F.

    Meget, meget delikat ret, den holder vi meget af. Næste gang prøver jeg din variant. Jeg har lært, at man skal skylle ris grundigt inden kogning, da de kan indeholde urenheder, men du bruger risene som de er. Vh Else F
    PS: Jeg vil holde en pause fra klubben, men mister jeg så adgangen til de opskrifter, som jeg har “betalt” for?

  • Gitte S.

    Mums, den var god - og heldigvis er der rester til i morgen.

  • Anders J.

    Denne her kommer op på højde med din Butterchicken ! Det smagte super godt.
    Blot til høflig info så mangler der lige en linie i opskriften omkring hvornår du skal hælde bouillonen i (havde naturligtvis set videoen inden, så jeg havde ingen problemer !).

    • Jesper Vollmer

      Tak Anders... Det retter jeg lige til.
      Jesper

  • Jan N.

    Dejlig ret, men jeg undrer mig over prissætning af f.eks. stegepande. Den kan købes en del billigere andre steder - hvad er fordelen ved klubben i den forbindelse?

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.