Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Hvidløgskylling. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Hvidløgskylling

Hvidløgskylling

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Kyllingen:Fjern rygbenet ved at skære ned på hver siden af det, så det er til at få ud. Del fuglen i 2. Steg dem på skindsiden i olie i en støbejernsgryde under pres evt. fra et mindre grydelåg i 5-7 min.Vend dem om, og bag i ovnen ved 200° til 65° i...

Billeder fra opskriften

10

Kommentarer

  • Marian J.

    Min mand og jeg sidder af og til med et lille glas rødvin og dine mad videoer. De er så hyggelige og lærerige. Vi holder meget af den hyggelige atmosfære og lidt Ping pong der er mellem jer. Pludselig hørte vi navnet Columbus, din fotograf. Og mindes hyggelige timer i Frigiliana hvor vi var på mad kursus hos Tina Scheflewitz. Hvor Columbus var fotograf til en bog Tina var i gang med. Marian

    • Jesper Vollmer

      Hej Merian
      Undskyld det sene svar...
      Jamen hvor er det dejlig læsning. Jeg er vild med, at I også er underholdt udover bare at nu kunne lave en ny ret. Jeg blik´ så glad...
      Hvor er det sjovt, at I har mødt Columbus... Jeg lover at hilse ham fra jer.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.