Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Hvid fisk og risotto. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Hvid fisk og risotto

Hvid fisk og risotto

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at udbløde dine tørre svampe i kogende vand i 20 min. Sigt dem.  Snit skalotteløget i halve skiver.  Steg svampene af i en kasserolle i olivenolie. Når de har fået farve i med løgene, og steg dem lidt af sammen med svampene. I med risene,...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Lonni C.

    Har glemt at købe mascapone. Kan der bruges smør eller ekstra parmasan istedet for?

    • Jesper Vollmer

      Lidt sent svar... tænker, du fandt en løsning. Men ja det kan du godt...
      Jesper

  • Irene M.

    Skal man ikke vaske risene, inden de bruges?
    Vh I.Mortensen

    • Jesper Vollmer

      Nej ikke til risotto. Så kan man ikke stege dem af, hvis de er våde.
      Jesper

  • Henrik T.

    Hej Jesper
    Hvor lang tid skal fisken ca. have? Kan se i videoen at du vender den slukker og lader den få eftervarmen. Er det så et par min den står og får eftervarmen ?
    Mvh Henrik

    • Jesper Vollmer

      Hej Henrik
      Det er så svært af sætte tid på, da fisk varierer rigtig meget i tykkelse. Som jeg viser i filmen, så vender jeg den, når det hvide er kommet langt op på siderne hele vejen rundt, og så får den måske 20-30 ser. på bagsiden. Den skal jo helst ikke blive tør.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.