Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Hønsekødssuppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Kog fuglen op i rigeligt koldt vand, så der er vand nok til, at du kan skimme løbende for skum, uden at der bliver for lidt vand i gryden.  Du kan altid koge suppen lidt ind, hvis du synes der er for meget, eller hvis den skal være mere intens i...

Billeder fra opskriften

1

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Birthe H.

    lækker skal jeg lave lidt anderledes end jeg plejer.

  • Marna P.

    Dejlig ser det ud .må prøves, det er lidt anderledes.

  • Marna P.

    Dejlig ser det ud .må prøves, det er lidt anderledes.

  • Mette F.

    Dejlig opskrift, elsker hønsekødssuppe.😊
    Kan anbefale at komme massen til mel og kødboller i en engangssprøjte pose og så “sprøjt bollerne ud” i gryden, samtidig med du skær dem over med en kniv, som du dypper ned i det varme vand.

    • Jesper Vollmer

      Hej Mette,
      Det lyder også bare smart 🤗

  • Rita T.

    Skønt med hjemmelavet suppe og boller, men i her i trekantområdet skal der 3 slags boller i. Den 3. er trind- eller trilleboller lavet af revet franskbrød, æg og smør. Skal der være fest bruger vi også risrand med rosiner. Mange hilsener fra Rita

    • Jesper Vollmer

      Hej Rita,
      Det lyder da også spændende at prøve af. Tak for at dele tippet med os andre i klubben 😊

  • Hannah H.

    Hej Jesper, du skal have en gammeldags bollesprøjte, jeg har arvet min fra min mormor. SÅ kører det med produktion af melboller!👍

    • Jesper Vollmer

      Såd’n en ønsker jeg mig da til jul så… 😉

  • Hannah H.

    PS sender billede i mail af sprøjten. Den kan af og til findes i genbrugsbutikker.
    Hilsen Hannah

  • Hellen G.

    Hanna H har ret Jesper.
    En bollesprøjte til melboller !!
    Fordel dejen i metaldelen.
    Tryk dejen ud af hullet med trædelen. Anbring bollesprøjten i den ene hånd . Støt trædelen med maven.
    Anbring sprøjten hen over det simrende vand . Tryk let mod maven.
    Når dejen kommer ud af hullet, skæres den i små stykker med en skarp kniv dyppet i det varme vand.
    Super hurtigt ,og bollerne bliver meget ens.
    Samtidig sjovt at stå med sin egen lille “bollefabrik” synes jeg 😊
    Samtidig synes jeg det er sjovt at stå med sin egen lille “bollefabrik”😊
    Super hurtigt “skæres” en masse ens boller ned i vandet

  • Hellen G.

    Hovsa.
    Der fik jeg da rodet godt i teksten i sidste del.😂
    Kunne ikke redigeres.
    Hellen

    • Jesper Vollmer

      Det er så fint... Jeg forstår !
      Jeg må vist ønske mig en bollesprøjte i julegave, tror jer 😃

  • Hanne G.

    En bollesprøjte er uundværlig (og det er sjovt for børnene at være med til). Det er en god idé at skylle bollesprøjten med koldt vand inden brug, så meldejen ikke klistrer sig fast på siderne.
    En gang kylling i sur/sød peberrod dagen efter skal man heller ikke kimse af😋

  • Hanne G.

    En bollesprøjte er uundværlig (og det er sjovt for børnene at være med til). Det er en god idé at skylle bollesprøjten med koldt vand inden brug, så meldejen ikke klistrer sig fast på siderne.
    En gang kylling i sur/sød peberrod dagen efter skal man heller ikke kimse af😋

    • Jesper Vollmer

      Lyder som en lækker opgradering af resterne...

  • Carina B.

    Jeg skærer løget over og bruner det på panden, så det bliver godt brændt og op i gryden, gør det pga. farven og smagen til suppen, bruger altid lidt ben i gryden til ekstra kraft.

    • Jesper Vollmer

      Go’ idé
      Det gør jeg, når jeg laver fonder.

  • Jonna J.

    Husker også min mor og mormor med “bollesprøjten” støttet mod maven, og boller i lyntempo dumpede ned i gryden, tak for dejlig hønsekødssuppe. Vi fik ofte hønsekødet serveret efter suppen med kartofler og sursød sovs til. 😊

    • Jesper Vollmer

      Lyder hyggeligt Jonna
      Jeg ser din mormor for mig. 😄

  • Hanne B.

    Det ser rigtig lækkert ud, ang. når du laver melboller, kan man ikke bruge melonjernet..
    glæder mig allerede til og lave det...
    Hilsen Hanne

  • Jan O.

    Hej Jesper,
    Super lækker suppe og der var stor respekt for de hjemmelavede kød og melboller. Jeg lavede kødbollerne på to forskellige måder. Den bedste var ved at erstatte vand med et revet løg og timian. De blev lidt mere faste og mere smagfulde.
    Hilsen
    Jan

    • Jesper Vollmer

      Hej Jan,
      Det er jeg da bare glad for at høre, at det lykkedes for dig med kødbollerne. Super godt 😌

  • Pia H.

    Lækker suppe 😊 Jeg vil lave en stor portion til fryseren. Kan melbollerne fryses?

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia,
      Ja det kan de sagtens 😊

  • Ann-charlott W.

    Jeg plejer at bruge “suppevand” til melbollerne, så får de den fine smag af suppe, grundet fedtperlerne
    Ann-charlott

    • Jesper Vollmer

      Det lyder lækkert, med den ekstra smag... :)
      Jesper

  • Marianne H.

    Når datteren på 11 synes, det er den bedste suppe, hun nogensinde har smagt, og når melbollerne bliver spist uden dikkedarer, så ved man, det er en god suppe

    • Jesper Vollmer

      Hej Marianne,
      Fedt, at børnene er vilde med den! Det er altid et benhårdt dommerpanel at stå overfor ;)
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.