Hildas Sild

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

6 personer
  • Hildas sild

  • 1 stort glas marinerede sild

  • 0,50 stk. agurk

  • 1 lille rødløg

  • 1 bundt purløg

  • 3 spsk. dijon

  • 2 spsk. eddike

  • 3 spsk. sukker

  • 3 spsk. piskefløde

  • 3 spsk. olivenolie

  • 4 stk smilende æg

Fremgangsmåde

Du starter med selve dressingen med sukker, fløde, eddike og olie. Bland det hele sammen. 

Snit løg og agurk i de størrelser, du gerne vil ha´ det i. Hak purløget i små stykker, og bland også det med resten. 

Du skal huske på, at der allerede er både sødme og syre i de marinerede sild, men derfor kan du godt lige smage på dressingen. Jeg kan godt li´ en ordenligt omgang peber i også... 

Brug toppen af purløgene, lidt små stænger af agurken og lidt rødløg til en lille fin urtesalat til toppen.  

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2020 12 22 Kl. 13.45.09

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Bente P.

    Det servgodt ud. Det skal prøves. Jeg skal lave sild til 1. juledag. Og så min karrysalat. 🤶👍🎄🎅

    • Jesper Vollmer

      Glæd dig...
      😊 Jesper 🎄

  • Jette S.

    Mums😋

  • Rita H.

    De er saftsuseme lækre 👍😘.
    En dejlig og frisk fornyelse af marinerede sild🐟.
    Tak til Hilda, at hun vil dele opskriften med os🙂 og at du, Jesper formidler den 👍.
    Og så bliver nydelsen helt perfekt, med din helt uundværlige rugbrød til 👍👍.
    Godt nytår til jeres familie og tak for denne klub 🙂

    • Jesper Vollmer

      Ååååh Rita
      Yndlings læsning ! Jeg bliver simpelthen så glad 😜
      Jesper

  • Jytte N.

    Mums😋😋de er gode

    • Jesper Vollmer

      Ja ikk´?
      😆
      Jesper

  • Jimmi K.

    Er det ok, at lave dem dagen før eller taber de smag

    • Jesper Vollmer

      Hej Jimmy
      Du kan sagtens lave dem dagen før. det er måske endda bedre endnu... Så smager de af mere.
      Jesper

  • Anni W.

    Jeg synes ikke at der står eddike i ooskriften

    • Jesper Vollmer

      Hej Anni
      Tak for dit vågne øje...
      Det er hermed rettet til !
      Jesper

  • Anni W.

    Du siger på videoen, at det alt sammen er 3 spsk, men du skriver kun 2 spsk eddike.

    • Jesper Vollmer

      Jeg siger næsten lige dele af det hele...
      Du kan også se på mængden i de små glas, at der er 1/3 mindre i glasset med eddike.
      Så du skal bare holde fast i det!
      Jesper

  • Birgit B.

    Hej,
    Hvilke sild plejer Hilda at bruge?
    Venlig hilsen
    Birgit T

    • Jesper Vollmer

      Hej Birgit,
      Som opskriften siger... marinerede sild ☺️

  • Elisabeth S.

    Hej Jesper
    Jeg har forsøgt st marinere sild, da jeg ofte synes at dem man køber på glas ligger i meget sød lage.
    Jeg har et problem som jeg vil spørge dig til råds om, da sildene går i stykker for mig.
    Min fremgangsmåde er:
    Jeg salter friske sildefileter 1-2 døgn, har eksperimenteret med salt alene eller en blanding af mest salt og lidt sukker.
    Derefter kan skinnet løsnes og sildene lægges i glas. De er meget flotte at se på når de ligger der.
    Jeg har forsøgt at hælde lun lage over, nedkølet lage over, med og uden et glas snaps i. Lagen består af eddike, vand og sukker med forskellige krydderier og løgringe.
    Efter et par dage i lage begynder jeg at spise dem og de smager virkelig godt, men fisken brækker over i små stykker.
    Har overvejet om jeg skal prøve at udvande saltsild i stedet?
    Har du et bud på hvorfor det sker?
    På forhånd tak og i det hele taget er jeg glad for dine opskrifter som du formidler på en god måde.

    • Jesper Vollmer

      Hej Elisabeth
      Hvor er jeg glad for, at du kaster dig ud i sådan et projekt. Jeg må indrømme, at jeg aldrig selv har prøvet, og har derfor ingen erfaring at trække på.
      Fandt den her opskrift på nettet, og der står lidt om at de saltede sild, der skal udvandes, skal have ret lang tid i salt. Så læs den lige, og se, om du kan bruge artiklen til noget...
      Ked af at jeg ikke kan være mere specifik.
      Jesper

  • Elisabeth S.

    Tak. Jeg forsøger igen😊

  • Elisabeth S.

    Hvor kan jeg se artiklen?
    Mvh
    Elisabeth

    • Jesper Vollmer

      Je jeg glemte da helt at vedhæfte den... 😃
      https://fishmania.dk/bedste-opskrift-paa-marinerede-sild-super-laekkert/

  • hanne b.

    Jeg har skiftet agurken ud med æbletern, ( min mand er ikke gode venner med agurk)
    og det blev Hildas sild absolut ikke dårligere af mums det blev godt😋

  • Merete L.

    Når du skriver et stort glas sild, hvad er det så i gram?Jeg har set et stort glas sild med en nettovægt på alt fra 290 gram op til 720 gram..

  • Pia S.

    Hej Jesper
    Kan Hildas sild laves et par dage inden de skal på frokost bordet

    • Jesper Vollmer

      Ja sagtens...
      Jesper

  • Torben P.

    Hej Jesper
    Hvad er et stort glas sild ? 300 -400-500 gr ?
    Torben

  • Doris F.

    Hej Jesper
    Så fik jeg også prøvet Hildas sild, og det er absolut ikke sidste gang de kommer på frokostbord. Mums😋

    • Jesper Vollmer

      Ja de er SÅ go’e… ☺️

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.