Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Helstegt kylling - Jakob. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Helstegt kylling - Jakob

Helstegt kylling - Jakob

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Ovnen forvarmes til 240° Løgne pilles og evt. halveres. Kartoflerne skylles og afhængig af størrelsen skæres de i kvarte eller halveres. Vend dem med lidt olivenolie, salt, friskkværnet sort peber, timianblade og revet skal af en citron. Fordeles i...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Kirsten L.

    Hej Jesper.
    Ser spændende ud, skal helt sikkert prøves. Gik jeg glip af noget i sidste uge...?
    Mvh Kirsten

    • Jesper Vollmer

      Om du gik glip af hvad?

  • Søren D.

    Det skal jeg lave snart. Den ser rigtig spændende ud. Selvom det ikke er must-have så skal jeg prøve den Mushhroom Garum
    Og godt der kommer en kyllingeret med. Selvom jeg har ønsket en tidligere, så kan jeg godt komme i tanke om et par stykker mere

  • Rasmus B.

    Kære Jesper
    Tak for et par skønne opskrifter med Jakob de Neergaard. Gerne endnu mere af det og jeres fantastiske kemi og gamle historier 🙌 Og hvilken timing med nyheden om hans tilbagevenden til kroen.
    To spørgsmål:
    1) Er det Løgismose kyllingen, der anvendes i videoen?
    2) I videoen siger du, at kyllingen har fået de 24 minutter på 240 og derefter 30 min på 160, mens den stadig er hel og lårene ikke er skåret fra. Passer det? Eller er det korrekte at følge tekstbeskrivelsen?
    Mvh Rasmus

    • Jesper Vollmer

      Hej Rasmus
      Du har ret, det var forvirrende skrevet. Jeg har nu rettet til, så der står det samme, som vi gjorde i køkkenet, og som du ser i filmen.
      Tak for tippet...

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.