Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Helstegt kylling - Jakob.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Tilberedningstid 1-2 timer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Hej Jesper.
Ser spændende ud, skal helt sikkert prøves. Gik jeg glip af noget i sidste uge...?
Mvh Kirsten
Om du gik glip af hvad?
Det skal jeg lave snart. Den ser rigtig spændende ud. Selvom det ikke er must-have så skal jeg prøve den Mushhroom Garum
Og godt der kommer en kyllingeret med. Selvom jeg har ønsket en tidligere, så kan jeg godt komme i tanke om et par stykker mere
Kære Jesper
Tak for et par skønne opskrifter med Jakob de Neergaard. Gerne endnu mere af det og jeres fantastiske kemi og gamle historier 🙌 Og hvilken timing med nyheden om hans tilbagevenden til kroen.
To spørgsmål:
1) Er det Løgismose kyllingen, der anvendes i videoen?
2) I videoen siger du, at kyllingen har fået de 24 minutter på 240 og derefter 30 min på 160, mens den stadig er hel og lårene ikke er skåret fra. Passer det? Eller er det korrekte at følge tekstbeskrivelsen?
Mvh Rasmus
Hej Rasmus
Du har ret, det var forvirrende skrevet. Jeg har nu rettet til, så der står det samme, som vi gjorde i køkkenet, og som du ser i filmen.
Tak for tippet...
Så megen hygge og så lækker mad. IH hvor er det dejligt!!
Lækker opskrift . Herlig og kompetent undervisning fra Jer to .
Nu er der desværre noget galt med at man kan se videoen igen
MVH Asger Michelsen
Kan du ikke se videoen? Den virker fint her og andre steder...
Tak for svaret det var mit viruspogram Der drillede
Altså I to 😊 et par gudsbenådede kokke og sjove fyre. I vores hus kunne vi ligefrem både dufte og smage, mundvandet var på vej ud.
Denne ret må og skal prøves. 😅☺️ Tak for dig Jesper og dine kokkevenner
Åååhh Jonna dog ☺️☺️☺️
En fin opskrift, der lyder super lækker ...
Hvor kommer Piment D'espeletten ind i retten?
Aaahh retter lige til. Det kommer vi i løg og kartoffelkrydringen.
Wauw!!! Dén måde at tilberede en kylling !
Jeg havde dog fejlbedømt tiden(man SKAL læse HELE opskriften inden man starter😂😅😂) - så vi fik meget sen aftensmad. Sovsen blev en lidt snydesovs … men godt med fløde … men aldrig har vi fået så lækkert , mørt og så velsmagende kyllingebryst! Og da vi jo kun fik denne ret til aftensmad , så blev der ikke så meget kartoffel/løg blanding til rest ! Mums!
Så i morgen resten af brystet og lår ….
Det skal simpelthen prøves. Nu kan man jo ikke få kantareller hele året, hvad er det bedste alternativ til kantareller?
Her hos os bruger vi altid hopballe kylling, vi bor ca 5 min fra hopballe mølle, og der har de den lækreste gårdbutik. Mums 👍👍👍
I know… men du kan altså lave en god svampecreme på markchampion også. Bare brug samme mængder.
Bruger I også varmluft her?
Ja varmluft…
Okay så: Varmluft !
Dét må jeg så gøre næste gang (som bliver 3, gang at tilberede på denne måde! ) For når der ikke dyår varluft fra start , så tænker jeg alm. ovnfunktion!)
Men ægtemanden længtes efter rodfrugter - så: Kyllingen (Fra Føtex - på tilbud til mig 😜 - De danske familiegårde -) kom på bunden af diverse rodfrugter (men med citronskal og tørrede krydderurter ) og igen fantastisk kyllingebryst i aften .
Og det der med vingerne , Jakob!!!! Denne her vinge-elsker siger TAK!
Det lyder fantastisk Vibeke...
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.