Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Havtaske 2.0.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Kan man ike bruge lidt katofler til
Mvh Asger Michelsen
Det kan man sagtens... Men så ville jeg stege dem. Lidt sprødhed til relishen vil klæde den. Evt. ovnstegte kartofler...
Jesper
Tak forsvaret det med lidt sprøde kartofler er en god ide
Mvh Asger
Hej Jesper.
Jeg lavede havtasken og stegte den i solsikkeolie og smørbashinh. Smagte meget fint, men synes ikke jeg fik en ligeså lækker brun overflade som du har inden jeg kom smør på så hvilken olie steger du i?
Brugte solsikkeolie fordi jeg tænkte olivenolie ikke kunne klare den høje varme
Hej Jonathan
Jeg steger som regel i vindruekerne olie. Og du skal vide, at havtaske virkelig kan tåle høj varme. den kan næsten ikke brænde på, så den skal have fuld smæk.
Jeg plejer at gøre panden rigtig varm. Olien på og så fisken med det samme. Lad den endelig ligge og få en flot stegeskorpe, inden du begynder og vende den.
Når der er farve på, skruer du ned på halvt blus, og giver den smørret, som du så kan baste den med løbende, til den er så gylden, som du ønsker det...
DET bliver så godt...
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.