Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Havtaske 2.0. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Havtaske 2.0

Havtaske 2.0

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at sætte din relish over, da den skal simre 20-30 min.  Snit alt i grove stykker, og kog det sammen med eddike og stykker. Kog det uden låg, så fordampningen er med til at skabe en relish-konsistens. Smag til med salt og peber. Ønsker du de...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

13

Kommentarer

  • Asger M.

    Kan man ike bruge lidt katofler til
    Mvh Asger Michelsen

    • Jesper Vollmer

      Det kan man sagtens... Men så ville jeg stege dem. Lidt sprødhed til relishen vil klæde den. Evt. ovnstegte kartofler...
      Jesper

  • Asger M.

    Tak forsvaret det med lidt sprøde kartofler er en god ide
    Mvh Asger

  • jonathan k.

    Hej Jesper.
    Jeg lavede havtasken og stegte den i solsikkeolie og smørbashinh. Smagte meget fint, men synes ikke jeg fik en ligeså lækker brun overflade som du har inden jeg kom smør på så hvilken olie steger du i?
    Brugte solsikkeolie fordi jeg tænkte olivenolie ikke kunne klare den høje varme

    • Jesper Vollmer

      Hej Jonathan
      Jeg steger som regel i vindruekerne olie. Og du skal vide, at havtaske virkelig kan tåle høj varme. den kan næsten ikke brænde på, så den skal have fuld smæk.
      Jeg plejer at gøre panden rigtig varm. Olien på og så fisken med det samme. Lad den endelig ligge og få en flot stegeskorpe, inden du begynder og vende den.
      Når der er farve på, skruer du ned på halvt blus, og giver den smørret, som du så kan baste den med løbende, til den er så gylden, som du ønsker det...
      DET bliver så godt...

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.