Ingredienser
- Misosmør 
- 100 gram blødt smør 
- 50 gram lys miso 
- 1 håndfuld spiselige blomster / urter 
- Puréen 
- 8 ark noritang 
- 1 dl. mirin 
- 1 dl. sake 
- 1 dl. soya 
- 0,50 dl. balsamico eddike 
- Fisken 
- 400 gram havtaske 
- 3 spsk. olie 
- 1 spsk. smør 
- Kålen 
- 4 stængler grønkål 
- 1 stk. urtepotte 20-25 cm. 
- 1 stk. underskål 
- 1 stk. rist 
- 1 håndfuld hø 
- Asken 
- 1 ark noritang 
Fremgangsmåde
Smørret: 
Start med at samle miso smørret. Bland det bløde smør med misoen. Det må gerne være lidt meleret i farven. Bred det ud på et stykke bagepapir i ca. 0,5 cm. i tykkelsen. Fordel lidt blomster eller urter på toppen, og køl smørret nok af til at du kan løfte papiret af undersiden, når du senere skal rulle det til en spåne. Du kan også sagtens beholde til i den flade form, og så bare skære nogle flotte 1-2 cm. brede strimler af smørret... Det er mindst lige så flot. 
Puréen:
Lav tangpuréen ved at "riste" tangen over ild eller helst et gasblus/gasbrænder, til det krøller lidt sammen og bliver blankt og sprødt. Herefter kan du nemt knuse det sammen til små sprøde flager. 
Kog mirin, sake, soya og eddike op. Kom den knuste tang i lagen, og lad det simre forsigtigt i 2 min. Lad det køle af. Blend det gerne med en smoothieblender eller en stavblender. Tangen vil jævne puréen. Det får den rigtige konsistens, når det er stuetempereret.
Kålen:
Kålen trækkes af stænglerne og skylles. Enten lynblancheres det i en kogende vand med salt, eller også drysser du lidt salt på, og holder det kortvarigt under en kogende hane, hvis du altså har sådan en. 
Fisken:
Fisken deles i 4 stykker, og steges på en varm pande i olie, til det får en flot og sprød stegeskorpe. Vend fisken, og steg den på den anden side. Skru ned for varmen på panden, og kom smørret på. Krydr med salt og peber, og hæld det brusende smør ind over fiskestykkerne igen og igen.. 
Asken:
Rist et ekstra ark noritang, og pres "asken" gennem en sigte, så du står tilbage med lidt tangstøv. 
Anret den cremede puré i bunden af tallerken, kom fisken på, og fordel lidt af kålen omkring. Læg en spåne af smøret ved og som det sidste drysser du lidt af asken omkring. Hvis ikke du har et Hornsleth-værk at servere på, kan du til nød bruge et almindeligt bord 😜