Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Hapser med linser - Francis. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Hapser med linser - Francis

Hapser med linser - Francis

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Husk hvis du vil springe direkte til mad-delen, skal du klikke dig frem til 25 min. inde i filmen. Den første del er en introduktion og snak mellem Columbus, Francis og mig... Det kan du evt. se, mens du spiser retten ;)  Linserne:Start med at koge...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Tina

    Uhmm. Det vil jeg lave. Jeg savner Francis opskrift på ramsløgspesto.
    Hilsen Tina

    • Jesper Vollmer

      Han fortæller i filmen, at det er ren ramsløg og olie, der er blendet og frosset.

  • Hanne V.

    Fantastisk, hvor er det spændende at se og høre jer fortælle om både det ene og det andet. Glæder mig til at prøve denne opskrift også.

    • Jesper Vollmer

      Dejligt du kunne lide det…

  • Carsten R.

    For pokker hvor er Francis dog fantastisk og rar - Ren mad porno på den fede måde, tak for det :)
    Glæder mig meget til at prøve den her opskrift ! :)
    Mvh
    Carsten

    • Jesper Vollmer

      Du skal glæde dig til en fantastisk "Haps"... ;)

  • Thomas L.

    Fantastisk univers - historie fortælling og skøn mad. Tak for det👍🏻

    • Jesper Vollmer

      Tak Thomas… glæder mig til at vise dig de andre retter senere.
      Jesper

  • Hanne J.

    Tak for et fint program! Francis er en unik læremester. Tusind tak for initiativet ‘kokkeværket’
    “j'adore le repas simple et sophistiqué”

    • Jesper Vollmer

      Tak Hanne
      Jeg håbede sådan, at det ville blive taget godt imod...
      Jesper

  • Lisbeth R.

    Fantastisk god idé at "garnere" dine egne opskrifter med ny inspiration fra vores øvrige mesterkokke. Tak for det. Et lille PS til Colombus:
    Husk at anbringe den lille knaphulsmikrofon et sted på blusen, hvor f.eks. i Cardenaus tilfælde, den ikke bliver generet af et viskestykke (hver gang han tørrede fingrene i det hørtes generende mislyde).
    Bedste forårshilsner
    Lisbeth

    • Jesper Vollmer

      Tak Lisbeth
      Jeg opdagede det godt selv, og vi har snakket om det.
      Det bliver ikke gentaget ;)
      Jesper

  • Mona B.

    Hygge, hygge - kærligheden til at lave mad bliver her åbenbaret med de skønneste råvarer, sådan🤗 tillykke med det nye koncept, som klæder din måde Jesper -at lave mad på, wow du har fat i noget her. 🤩🤩

    • Jesper Vollmer

      Kæmpe tak Mona... ;)

  • Søren D.

    Dejlig video. Francis er fantastisk
    Glæder mig til de andre kokke - og retten skal jeg selvfølgelig prøve

  • Hannah H.

    Hej, fedt med de nye tiltag! Kan man bruge andet end sherryeddike her?

    • Jesper Vollmer

      Ja sagtens... Du ved, jeg er glad for æbleeddike. Det ville være perfekt at bruge her.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.