Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Hagis.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Hagis
Tilberedningstid 1-2 timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Helle R.
Done, let og lækkert. Alt kan fyldes i og kan varmes igen på dag 2.
- Jesper Vollmer
Perfekt jo så... ☺️
Jesper - Anette B.
Skal på menuen i aften, men gulerodspure kan jeg ik finde noget på. Skal jeg bare koge små stykker gulerod med kartoflerne?
- Jesper Vollmer
Jeg har skrevet i opskriften, at du koger dine kartofler sammen med gulerødderne. Der står ikke noget om gulerodspuré.
I Sverige får man tit rotmos altså rodmos. Der koger de alle mulige rodfrugter sammen. Kartofler, gulerødder, persillerødder, selleri, pastinakker etc.
Prøv det.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.