Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Gullash.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 2+ timer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Nøjjjj hvor ser det bare lækkert ud, det må jeg lave en dag når manden kommer fra Udlandsjobbet
Det bliver han glad for... 😄
Den skal jeg lave når jeg har vinterferie. Der er ikke noget som en god gullasch også rotmos
Jeg har prøvet at lave den i opskriften med dådyr, men uden søde kartofler. Så det skal også prøves
Tak
Den må jeg prøve :)
Kan den fryses? Det er en stor portion.
Ja det kan den sagtens... Ellers bruger du bare pilene ud for antallet, så du kan lave, så det passer.
Jesper
Det kommer på programmet.
Hej Jesper
Det ser lækkert ud !
Hvilke olie bruger du når du steger...jeg har læst en artikel af Annette Harbech Olesen omkring olier,hun fraråder på det nærmeste alle smagsneutrale olier - sværger til olivenolie og kokosolie.
Hvilke holdning har du til det ??
vh
Connie Moisen
Jeg har et meget klogt medlem, som oplyste mig om det samme, så jeg er faktisk også begyndt at stege mest i olivenolie...
Spændende skal helt sikkert prøves næste weekend.
Hvor ser det bare lækkert ud, må prøves, fik vand i munden da I smagte 😊 hvorfor sætter du gryden i ovnen ? Jeg lader den simre på komfuret. Er det for ikke at koge væden ind ?
Mvh Jonna J
Det er en lidt mere skånsom måde at braisere på. Man kan også sagtens gøre det på komfuret, men der kommer varmen jo kun nedefra, hvor i ovnen får den varmen hele vejen rundt.
Jesper
Er der slet ikke fløde eller mælk i retten?
Kun i mosen...
Jesper
Den bedste gullasch jeg nogensinde har fået, TAK
Ååååhhh....tak !
Det smagte fantastisk! Og kødet blev bare super lækkert og meget mørt.
Skide godt Peder…
Det smager SÅ godt.
Fantastisk velsmagende ovnbagt ret, genialt - og så lækkert og mørt kød. Tak for den bedste Gullasch-opskrift! Mvh. Lisbeth R.
Selv tak Lisbeth…
Elsker at jeg kan inspirere med go’e opskrifter, der virker.
Jesper
En fantastisk lækker gullasch ret vi har fået 😋
Sådan... jeg bliver så glad...
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.