Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Gule ærter.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Salaten til de gule ærter: Skal grønkålen ikke snittes, eller et det nok bare at plukke og hælde kogende vand over?
Jeg snitter den også i filmen... jo. Så det har jeg også skrevet imod i opskriften.
Jesper
Her i huset laver vi gule ærter ihvertfald en gang om efteråret, vi bor på Lolland, og her kommer vi gulerødder i tern, og skiver af porrer i vores gule ærter, et par kartofler i tern gør heller ingen skade. Det gør den lidt drøjere og så er den lavet på suppe kogt af medister og stribet flæsk, helst let saltet begge dele. Og det spises selvfølgelig til med en god stærk sennepog en øl og en snaps🍻
Men din version lyder rigtig spændende 🫶 er så glad for inspirationen af dine gode opskrifter.
Hej Jesper
Ang. pulver boullion hvad er det for et mærke og hvor køber du dette😀
Simpelhen fede opskrifter.
Kunne du ikke lære os diabetiske at bruge kunstig sødestoffer i madlavning ex. Sur/sød sovs😀
Mv
Henrik
Hej Henrik
Undskyld det sene svar.
Jeg bruger ofte den fra Oscar. Den er ikke super salt, og jeg kan godt lide den.
Mht. sødestoffer kommer jeg nok ikke til at gå den vej i klubben. Jeg fokuserer mere på smag og teknikker fremfor specialkost.
Håber, du selv kan konverterer til sukkerfrit.
Jesper
Der er godt nok ikke meget mormor over den opskrift - øv! Jeg havde glædet mig til at få en rigtig god opskrift og video på en god, gedigen gang gule ærter.
Nu er gule ærter en meget mormor-ret i min verden.
Får ikke "bare" at lave en klassisk omgang, som er det man finder rundt omkring på nettet, har jeg "Jesperficeret" den lidt.
Jeg er sikker på, at du nemt kan google dig til meget traditionelle og gammeldags udgaver på nettet med masser af sprængt flæsk og medisterpølse.
Du skulle nu gøre dig selv en tjeneste og smage denne udgave her...
Jesper
Bruger du forkogte ærter? Jeg er nok gammeldags eller kan godt lide at lave fra bunden.
Ellers er det super at alle kan spise din suppe når bouillon er på grøntsager af hensyn til dem der ikke spiser kød. GLÆDRR mig til her i weekenden st lave den.
Nope de her var direkte fra æsken. Har du set filmen her...?
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.