Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Grøn gazpacho. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Grøn gazpacho

Grøn gazpacho

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Ingredienslisten er lidt fyldig, men fremgangsmåden kan næsten ikke være kortere...  Skyl dine grøntsager og frugter.  Skræl melonen, og fjern kernerne. Del æblerne, og fjern kernehuset. Ud med kernerne på peberfrugten etc. Det giver næsten sig...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Helle H.

    Nøøøj en dejlig og frisk suppe.
    Mums....
    Den røget laks giver lige det sidste pift.
    Helle

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle
      Ser lige, jeg slet ikke har svaret dig her. Hvor er det skønt at den er et hit. Jeg har faktisk åbnet denne ret i dag, fordi jeg fik lyst til at genudsende den til alle de nye medlemmer, der ikke har prøvet den endnu...
      Tak for rosen ☺️
      Jesper

  • Søren U.

    Hej Jesper !
    Hverken olie bruger du til din hvidløgsolie ??
    Vh Søren Wiberg

    • Jesper Vollmer

      Hej Søren
      Der bruger jeg olivenolie. Du vil se den hvidløgsolie igen og igen i klubben. Vi lavede den hver dag på Le Sommelier, da jeg arbejdede der gennem næsten 6 år. Francis Cardenau lærte mig den. Den er så nem at dosere med... Du bliver glad for den...
      Bh.
      Jesper

  • Vivian R.

    Det lyder lækkert, men hvor køber man grønne æbler, det er længe siden, at der har været nogen, hvor jeg plejer at købe frugt og grønt.
    hilsen
    Vivian Rasch

    • Søren U.

      Tusind tak Jesper :-) den vil jeg få brugt ofte
      Vh Søren

    • Jesper Vollmer

      Hej Vivian
      Det er sjovt, du spøger. I opskriften her bruger jeg Granny Smith æble. Dem bruger jeg ellers ALDRIG. De er sure og kedelige, men præcis til denne opskrift er de gode, da det er det jeg skal bruge... Giver det mening?
      Men du kan sagtens bruge andre typer. Men bruger du knaldrøde æbler, kan det jo godt gøre noget ved farven på suppen. Så ville jeg måske bare skrælle dem først.
      Jesper

  • Helle Ø.

    Hej Jesper,
    Der står ikke noget om bouillon i opskriften 😄

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle,
      Godt spottet... det er vidst ligeeee gået lidt for stærkt. Det får jeg rettet i opskriften.
      Der skal 2,5 dl. bouillon i.

  • Ruth J.

    Er det rigtigt at der skal 2.25 dl. Olivenolie og 1.5 del hønsefond i til 6 personer

    • Jesper Vollmer

      Hej Ruth,
      Ja det er helt korrekt..😁

  • Ole F.

    Kan man lave denne ret i god tid, og have den klar som en forret, er lidt bekymret for at den skiller. Galiamelon på denne årstid_ Vil det gå an?

    • Jesper Vollmer

      Ja det er jo nok mere en sommersuppe, men du kan godt lave den nu. Måske skal du smage den til med lidt sødt, honning, sirup eller sukker pga. melonens manglende sødme.
      Jeg har selv spist "rester" dagen efter, så du kan godt lave den dagen før. Blend den evt. op med en stavblender.
      Jesper

  • Else F.

    Supersuppe👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳. Jeg lægger pullyuvitsuppeskåle i fryseren, sammen med en kande til servering. Skålene kommer på bordet sammen med den kolde suppe i den frosne kande. Koldere kan det IKKE blive. Vi får brødcroutoner, ristede græskarkerner og serranoskinke, bagt i ovn og nulret i stykker, som tilbehør. Har endnu ikke fået andet end👍👍. Tak, mange tak for at du lægger det kæmpearbejde i klubben. Aldrig har jeg fået så meget for pengene som her😊. Vh Else F

  • Susanne I.

    Øh spørger den fatsvage: hvad vil det sige at holde hvidløget tilbage med olien??
    🤓

    • Jesper Vollmer

      Ja lad hvidløget være som hvidløgsolien, som du så nemt kan bruge til at smage til med.
      Lidt ad gangen, så det ikke bliver for stærkt. Det er jo råt det hele, og bliver ikke mildnet af varmebehandling.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.