Ingredienser
Grøn gazpacho
0,50 stk. galiamelon
2 stk. granny smith æbler
2 stk. grønne peberfrugter
0,50 stk. avokado
1 håndfuld spæd spinat
1 dusk persille
1 stk. lime, saften
1 stk. agurk
1,50 dl. olivenolie
1 dl. hønsefond
0,50 tsk. revet hvidløg
Garniture
1 passende mængde plukket varmrøget laks
Fremgangsmåde
Ingredienslisten er lidt fyldig, men fremgangsmåden kan næsten ikke være kortere...
Skyl dine grøntsager og frugter.
Skræl melonen, og fjern kernerne. Del æblerne, og fjern kernehuset. Ud med kernerne på peberfrugten etc. Det giver næsten sig selv. Pres saften fra limefrugten, og tag alt med over til blenderen.
Hvidløget holder du for sig i olien, så du kan smage suppen til, efter den er blendet.
Blend blend blend... Smag til med salt, peber, lime, og hvidløg.
Anret evt. som her med lidt varmrøget laks, eller bare som den er.
Suppen skal være iskold, så hold den på køl til lige inden den skal spises.