Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Grillet burger. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Grillet burger

Grillet burger

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Det er jo lidt for sjov med al det legetøj her, men det giver faktisk ret god mening, hvis du vil ha´ den saftigste bøf og en hård stegeskorpe på samme tid.  Du kan altså sagtens undvære både sous vide og "jet-grillen" her, men det er ret sjovt...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

21

Kommentarer

  • Anette B.

    Øv det er en skam at grill starter og kul røg ud, da gasgrill blev indkøbt. Må se om jeg kan får masser af blus på gasgrillen for samme effekt.

  • Anette B.

    Øv det er en skam at grill starter og kul røg ud, da gasgrill blev indkøbt. Må se om jeg kan få masser af blus på gasgrillen for samme effekt.

  • Anette B.

    Øv det er en skam at grill starter og kul røg ud, da gasgrill blev indkøbt. Må se om jeg kan få masser af blus på gasgrillen for samme effekt.

    • Jesper Vollmer

      Det er jo bare lidt for sjov. Du kan jo sagtens grille på en anden type grill.
      Du får bare fuuuuld knald på varmen med en grillstarter.
      Go´ weekend
      Jesper

  • Jan O.

    Hej Jesper,
    Det glæder mig meget at du nu også inkluderer sous vide og ser frem til flere smagsfulde opskrifter.
    Jan

    • Jesper Vollmer

      Tænker du at andre medlemmer også har en, eller at de skal ud og snolde...?
      Bare de ikke bliver skræmt af, at de føler, de SKAL ha´ noget specielt udstyr.
      Jesper

  • Inger M.

    Jeg synes det vil være skønt med lidt mere sous vide. At forberede kødet ved sous vide først, så det blot skal grilles hurtigt vil være fantastisk. Så er det jo muligt at kødet bliver godt, selv om man skal gøre mange andre ting imens.

    • Jesper Vollmer

      Hej Inger
      Der skal nok komme mere sous vide. Jeg var bare ikke sikker på, om det skræmte folk væk.
      Håber at mange vil prøve det af.
      Man kunne måske lave filmene med to kød-versioner i hver, så jeg både viser med og uden sous vide.
      Så kan man bare spole lidt frem, hvis man ikke gider at se det med sous vide.
      Hesper

  • Connie M.

    Hej Jesper
    God ide med både med og uden sous vide ...vi er nogle som ikke har :-)
    VH
    Connie M

    • Jesper Vollmer

      Ja, jeg tror, det er vigtigt at vise både med og uden.
      Man SKAL ikke have specialudstyr, for at lave mine opskrifter.
      Men der er mange ønsker fra medlemmer, der selv har specielle ting i køkkenet. Så jeg prøver at tilgodese manges ønsker.
      Jesper

  • Connie M.

    Selvfølgelig skal du det :-)

  • Hanne N.

    Flot bord hvor er det fra

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne
      Skal lige være sikker på, hvilket bord, du mener.
      Tænker du på det høje, jeg står og arbejder ved?
      Det er simpelthen 2 bænke, jeg har stillet ovenpå hinanden. Det giver en form for hyldeplads, plus at jeg kan lave mad på toppen af bænken.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.