Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Grillet burger.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Øv det er en skam at grill starter og kul røg ud, da gasgrill blev indkøbt. Må se om jeg kan får masser af blus på gasgrillen for samme effekt.
Øv det er en skam at grill starter og kul røg ud, da gasgrill blev indkøbt. Må se om jeg kan få masser af blus på gasgrillen for samme effekt.
Øv det er en skam at grill starter og kul røg ud, da gasgrill blev indkøbt. Må se om jeg kan få masser af blus på gasgrillen for samme effekt.
Det er jo bare lidt for sjov. Du kan jo sagtens grille på en anden type grill.
Du får bare fuuuuld knald på varmen med en grillstarter.
Go´ weekend
Jesper
Hej Jesper,
Det glæder mig meget at du nu også inkluderer sous vide og ser frem til flere smagsfulde opskrifter.
Jan
Tænker du at andre medlemmer også har en, eller at de skal ud og snolde...?
Bare de ikke bliver skræmt af, at de føler, de SKAL ha´ noget specielt udstyr.
Jesper
Jeg synes det vil være skønt med lidt mere sous vide. At forberede kødet ved sous vide først, så det blot skal grilles hurtigt vil være fantastisk. Så er det jo muligt at kødet bliver godt, selv om man skal gøre mange andre ting imens.
Hej Inger
Der skal nok komme mere sous vide. Jeg var bare ikke sikker på, om det skræmte folk væk.
Håber at mange vil prøve det af.
Man kunne måske lave filmene med to kød-versioner i hver, så jeg både viser med og uden sous vide.
Så kan man bare spole lidt frem, hvis man ikke gider at se det med sous vide.
Hesper
Hej Jesper
God ide med både med og uden sous vide ...vi er nogle som ikke har :-)
VH
Connie M
Ja, jeg tror, det er vigtigt at vise både med og uden.
Man SKAL ikke have specialudstyr, for at lave mine opskrifter.
Men der er mange ønsker fra medlemmer, der selv har specielle ting i køkkenet. Så jeg prøver at tilgodese manges ønsker.
Jesper
Selvfølgelig skal du det :-)
Flot bord hvor er det fra
Hej Hanne
Skal lige være sikker på, hvilket bord, du mener.
Tænker du på det høje, jeg står og arbejder ved?
Det er simpelthen 2 bænke, jeg har stillet ovenpå hinanden. Det giver en form for hyldeplads, plus at jeg kan lave mad på toppen af bænken.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.