Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Græskarsuppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Græskarsuppe

Græskarsuppe

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Suppen:- Del græskarret i 2 halve, og skrab kernerne ud. Skær det i grove stykker, og gnid det i olie, og drys med salt peber og piment d Éspalette, og bag det mørt i ovnen ved 225° i ca. 20-25 min. Det må gerne få lidt farve.  - I en gryde smelter...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

6

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Niels H.

    grind det i olie ?

  • Birgitte c.

    Hvor brugte du skallen af den halve citron?

    • Jesper Vollmer

      Så du filmen ?
      Der kan du se det.
      Lige før jeg blender suppen.
      Jesper

  • Hanne V.

    Det ser så dejligt ud, det skal vi da have på en fredag aften. Tak for alle de dejlige opskrifter og inspiration.😋🤗

  • Marianne V.

    Hvilken bouillon har du brugt?

  • Jesper Vollmer

    Jeg bruger som regel hønsebouillon.
    Vil du have den helt grøn, bruger du jo selvfølgelig grøntsagsbouillon.
    Jesper

  • Charlotte A.

    Mums det var en lækker suppe. 😋
    Mvh Charlotte

  • Rikke J.

    Ok måske et dumt spørgsmål - men din fond er altid i en kande - hvordan laver du den? Er den hjemmelavet eller er det noget du blander? Koldt eller varmt? Tænker den står og bliver kold, men temperaturen er måske ikke vigtig?

    • Jesper Vollmer

      Hej Rikke
      Alle mine råvarer er anonymiseret, så I ikke bliver præget af brands og sådan.
      Lige med fonder er det altid svært, hvad folk har adgang til.
      I den ideelle verden brugte vi allesammen kraftige stegte fonder på både høns, kalv og lign. Men det kan være svært for folk at få fat i, og jeg vil jo gerne have, at medlemmerne kan gå ned og købe ind til retterne nemt, og uden at skulle ud i en masse krumspring.
      Jeg bruger derfor ofte bouillonpulver svarende til bouillonterninger. Jeg synes bare, det er nemmere at doserer i pulverform.
      Skulle jeg anbefale en færdig fond, der er kraftig og til at arbejde videre med, fordi der er brugt meget lidt salt i dem, er det den linje fra Oscar, der hedder Signatur. Det er opskrifter lavet af kokke, som rigtig mange restauranter bruger, fremfor selv at stå med alt bøvlet med at lave fonder.
      Jeg har fundet en forhandler her, men man kan få dem i Inco, hvis man har adgang dertil...
      https://vinogkokken.dk/287-oscar-signature-fond
      Håber det hjælper dig lidt på vej...
      Jesper

  • Frederik D.

    Nu du nævner Poschering så skulle du prøve Scanpan Techniq Poscheringsindsats 26 cm det er nemt og du får nogle flotte æg og så slipper man for at koge vand og dumpe et æg ned i vandet 👍🏻🤗

    • Jesper Vollmer

      Tak Frederik... den vil jeg tjekke ud.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.