Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Græskarsalat.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Græskarsalat
Tilberedningstid 30-60 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Birgitte c.
Nemmeste måde at få kernerne ud af granatæbler, er ved at massere/presse æblet hårdt på bordet, du kan høre det knaser - derefter dele æblet, og kernerne er nemme at skrabe ud uden hinder 🤗
- Jesper Vollmer
Nogengange er de simpelthen for hårde til det. men det er samme måde, som du beskriver, jeg gør med citrusfrugter, der skal presses... Så kommer der meget mere saft ud.
Jesper
- Wanda K.
Hej Jesper
Hvor ser det lækker ud , ska salaten være varm
Eller ka’ man lave den i go’ tid hvis man ska’ lave til mange
Mvh Wanda- Jesper Vollmer
Den er ikke tænkt til at være varm, så gør du bare klar til mange 😉
Jesper
- Tina o.
Hvilken æbleeddike anbefaler du?
Hvilken chorizopølse ?
Syntes det er svært med de pølser…..:-)
Tak. Kh Tina- Jesper Vollmer
Hej Tina
Jeg bruger mange forskellige af begge dele. Jeg kan ikke give dig et enkelt mærke, som jeg er gladest for. Men husk som med alt andet, man får, hvad man betaler for😉
Jesper
- Kirsten J.
Hej Jesper
Kan jeg bruge noget andet en jordskokker? Jeg er altså ikke glad for dem, okay måske har du snakket om det i filmen, den har jeg tydeligt nok ikke set 🙈🙈.
Go weekend
Kh Kirsten J- Jesper Vollmer
Hej Kirsten
Ja det kan du sagtens. Prøv med fennikel eller kartofler i stedet.
Jesper - Kirsten J.
Okay… fennikel kunne være sjovt at prøv… tusinde tak og go weekend 🤗
- Carsten K.
Hej Jesper.
Godt Nytår!
Jeg er helt nyt medlem af klubben , så mine spørgsmål har sikker været stiller flere gange før, men alligevel….
Du anbefaler vindruekerneolie til stegning..spændende alternativ til den gængse olivenolie synes jeg, så kan du uddybe hvorfor og har du evt nogen favoritter blandt vindruekerneolierne? Ser samtidig du i opskriften her bruger olivenolie? Er det så evt pga den lidt “federe konsistens” jeg personligt synes olivenolie besidder?
Vh Carsten- Jesper Vollmer
Hej Carsten
Jeg er “opvokset” p vindruekerneolie til stegning i de restauranter, jeg har arbejdet i. Vindruekerneolie har en væsentligt højere varmetolerance end olivenolie. Det er en smagsneutral olie, der ikke afgiver smag til det man steger.
Jeg går ikke efter noget specifikt mærke. Bare den billigste 😉
Jesper
Jesper
- Martin M.
Hej Jesper
Jeg har svært ved at finde en æbleeddike. Det ender med at være en æblecider. Hvordan ser jeg forskel da de ofte kalder æblecidereddike for æbleeddike.
Den blev snørklet ha ha håber du forstår.
Hilsen Martin- Jesper Vollmer
Hej martin
Jeg fandt lige den her beskrivelse på nettet. Det er ikke helt det samme nemlig.
Æblecidereddike er æblesaft, som først er gæret til cider og bagefter syrnet til en eddike. Æblecidereddike kan let blive forvekslet med æbleeddike, men det er ikke det samme. Æbleeddike er eddike, der er tilsat koncentreret æblesaft (eller baseret på æble, men ikke lavet til cider før den er lavet til eddike).
Jesper
- Gitte B.
Betyder det at man ikke kan erstatte æbleeddike med æblecidereddike ?
- Jesper Vollmer
Nej nej overhovedet ikke... begge dele er lækkert. Der er bare små nuancer til forskel.
Jesper
- Lone
Hej Jesper
Vi plejer at lade skallen sidde på hokkaido, når vi bager den i ovnen. Hvad tænker du om det ?- Jesper Vollmer
Hej Lone
Det kan man sagtens. Du kan gøre begge dele.
Der mindre spild med skræl på, men du får et "renere" stykke græskar uden. Det skal have knap så lang tid, før det er færdigt.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.