Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Gateau Marcel.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
🤤 'ææææft det ser lækkert ud - det skal prøves!
Hvad med æggeblommerne
Godt spottet. Jeg skal nok rette til snarest.
De skal i, når massen en kølet lidt ned til de 30 grader.
Jesper
Hej Jesper
Først, lækker kage du der gir os opskrift på, dernæst vil jeg bede dig opdatere ingredienserne på den lækre cremede risoni, de er nemlig væk fra siden, og det er ikke godt, for den skal bestemt laves igen👍😂
Hej Jesper, lige en forespørgsel, jeg bestilte igår en dejskraber Bench jeg skulle give kr 149, hvorfor forskellen på den du bruger til kr 129 ? Har købt meget i shoppen og ellers været godt tilfreds, mvh Kirsten
Hej Kirsten
Du har fået den til den rigtige pris, der står simpelthen forkert her i opskriften...
Jeg retter det til med det samme...
Jesper
Ser fantastisk ud. Kan man lave kagen dagen før man skal have gæster?
Hvad med 6 rå æg ? Skal de ikke helst være pasteuriserede når de bliver brugt på denne her måde (det der ikke bages i ovnen)
Hej Bente
Nej det kan du godt bruge friske æg til. Du kan også bruge pasteuriseret, hvis du hellere vil det.
Jesper
Hej Jesper
Tusind tak, for din inspirerende måde, at lære os ”elever”, glæden & forståelsen i at lave nogle lækre madretter 😊
Jeg har et spørgsmål (off topic, sorry) angående braisering af kød i ovn – hvor meget af kødet, skal dækkes af væske ? hvad er f.eks. forskellen på, Braisering & Stuvning ?
Endnu engang, tusind tak for Klubvollmer.dk
De bedste hilsner
Jesper (a fan)
Hej Jesper
Tak for roserne... Blir´ så glad.
Braisering skal kødet have væske op til ca. halvdelen. Så har kødet noget at "arbejde med" i den lange tilberedning.
En stuvning er typisk en flødesauce eller en bechamel, som man koger sammen med feks. grøntsager som kartofler, gulerødder, svampe og spinat etc.
Jesper
Hej Jesper
Har lavet kagen i dag smager rigtig godt et stykke vanilje is vel nok gøre underværker det vil jeg prøve i morgen
du er lidt bagud med at rette opskriften :-) kagen smager bare så muuuums
Hvad er det, der skal rettes...?
Jesper
Hej Jesper
Lavede din Gateau marcel det blev en succes
jeg syntes i skal have ros for jeres videoer den ro der er og musikken ja det hele der jo nærmest terapi
så tak for det ;-) Dbh Dennis Trolle
Hej Jesper
Kan Gateau marcel fryses?
hilsen Jette
Ja det kan du sagtens... Det er jo en mousse, som man ofte fryser, for at kunne arbejde nemmere med den i kager. Du ved ligesom i Den Store Bagedyst...
Jesper
Hej igen
Vil du skrive det ind med hvornår æggeblommerne skal
vh Jette
Hej Jesper
jeg har prøvet at lave kagen men sukkeret er ikke smeltet væk det knaser når man spiser den
Mvh Asger
Hej Jesper. Tak for altid gode opskrifter og får din venlige og behagelige væremåde når du forklarer dem. Jeg har lige et par spørgsmål til dig ang. denne opskrift. Bruger du saltet eller usaltet smør og hvor stor er din springform?
Mvh Lars Skov
Hej Lars
Jeg bruger saltet smør. Men det er fordi at jeg ellers ville komme lidt salt i dejen.
Min for her er vist ca. 24 cm. Den ville også blive flot i en på 20 cm.
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.