Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Gateau Marcel. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Gateau Marcel

Gateau Marcel

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Hak chokoladen i småstykker. I en stor skål kommer du chokolade, sukker og smør i, og lader det smelte over vandbad til ca. 55°.  Del æggene i blommer og hvider for sig.  Køl chokoladeblandingen af til ca. 30° og pisk æggeblommerne i.  Pisk hviderne...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

3

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Mikael K.

    🤤 'ææææft det ser lækkert ud - det skal prøves!

  • Lena K.

    Hvad med æggeblommerne

    • Jesper Vollmer

      Godt spottet. Jeg skal nok rette til snarest.
      De skal i, når massen en kølet lidt ned til de 30 grader.
      Jesper

  • Kirsten M.

    Hej Jesper
    Først, lækker kage du der gir os opskrift på, dernæst vil jeg bede dig opdatere ingredienserne på den lækre cremede risoni, de er nemlig væk fra siden, og det er ikke godt, for den skal bestemt laves igen👍😂

  • Kirsten H.

    Hej Jesper, lige en forespørgsel, jeg bestilte igår en dejskraber Bench jeg skulle give kr 149, hvorfor forskellen på den du bruger til kr 129 ? Har købt meget i shoppen og ellers været godt tilfreds, mvh Kirsten

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Du har fået den til den rigtige pris, der står simpelthen forkert her i opskriften...
      Jeg retter det til med det samme...
      Jesper

  • Pernille T.

    Ser fantastisk ud. Kan man lave kagen dagen før man skal have gæster?

  • Bente K.

    Hvad med 6 rå æg ? Skal de ikke helst være pasteuriserede når de bliver brugt på denne her måde (det der ikke bages i ovnen)

    • Jesper Vollmer

      Hej Bente
      Nej det kan du godt bruge friske æg til. Du kan også bruge pasteuriseret, hvis du hellere vil det.
      Jesper

  • Jesper W.

    Hej Jesper
    Tusind tak, for din inspirerende måde, at lære os ”elever”, glæden & forståelsen i at lave nogle lækre madretter 😊
    Jeg har et spørgsmål (off topic, sorry) angående braisering af kød i ovn – hvor meget af kødet, skal dækkes af væske ? hvad er f.eks. forskellen på, Braisering & Stuvning ?
    Endnu engang, tusind tak for Klubvollmer.dk
    De bedste hilsner
    Jesper (a fan)

    • Jesper Vollmer

      Hej Jesper
      Tak for roserne... Blir´ så glad.
      Braisering skal kødet have væske op til ca. halvdelen. Så har kødet noget at "arbejde med" i den lange tilberedning.
      En stuvning er typisk en flødesauce eller en bechamel, som man koger sammen med feks. grøntsager som kartofler, gulerødder, svampe og spinat etc.
      Jesper

  • Asger M.

    Hej Jesper
    Har lavet kagen i dag smager rigtig godt et stykke vanilje is vel nok gøre underværker det vil jeg prøve i morgen

  • Peder F.

    du er lidt bagud med at rette opskriften :-) kagen smager bare så muuuums

    • Jesper Vollmer

      Hvad er det, der skal rettes...?
      Jesper

  • Dennis T.

    Hej Jesper
    Lavede din Gateau marcel det blev en succes
    jeg syntes i skal have ros for jeres videoer den ro der er og musikken ja det hele der jo nærmest terapi
    så tak for det ;-) Dbh Dennis Trolle

  • Jette G.

    Hej Jesper
    Kan Gateau marcel fryses?
    hilsen Jette

    • Jesper Vollmer

      Ja det kan du sagtens... Det er jo en mousse, som man ofte fryser, for at kunne arbejde nemmere med den i kager. Du ved ligesom i Den Store Bagedyst...
      Jesper

  • Jette G.

    Hej igen
    Vil du skrive det ind med hvornår æggeblommerne skal
    vh Jette

  • Asger M.

    Hej Jesper
    jeg har prøvet at lave kagen men sukkeret er ikke smeltet væk det knaser når man spiser den
    Mvh Asger

  • Lars S.

    Hej Jesper. Tak for altid gode opskrifter og får din venlige og behagelige væremåde når du forklarer dem. Jeg har lige et par spørgsmål til dig ang. denne opskrift. Bruger du saltet eller usaltet smør og hvor stor er din springform?
    Mvh Lars Skov

    • Jesper Vollmer

      Hej Lars
      Jeg bruger saltet smør. Men det er fordi at jeg ellers ville komme lidt salt i dejen.
      Min for her er vist ca. 24 cm. Den ville også blive flot i en på 20 cm.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.