Gasgrill

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Kød/fisk

  • 4 stk. kyllingebryster uden skind

  • 4 stk. laksebøffer med skind

  • 4 stk. grillpølser

  • Coleslaw

  • 3 stk. gulerødder

  • 0,50 stk. spidskål

  • 3 spsk. creme fraiche

  • 2 spsk. grov sennep

  • 1 tsk. salt og lidt peber

  • Lidt grønt

  • 2 håndfulde padron

  • 2 spsk. olie

  • 0,50 tsk. revet hvidløg i olie

Fremgangsmåde

Sørg for at grillen er så varm, som den overhovedet kan blive, ved at lade den køre lidt med låget lukket.

Kom lidt olie og salt og peber på kød og fisk. 

Læg koteletterne på det varmeste sted på grillen, da de kan tåle flest "tæsk" af varmen. Læg derefter kyllingerne på det næstvarmeste sted, og laksen på det mildeste sted. Håber det giver mening på din grill. 

Imens det hele er på grillen, samler du din coleslaw ved at snitte gulerødder og kål i strimler, og samle det hele med dressingen omkring. Smag godt til med salt, peber og sennep. 

Padron vendes med lidt olie og salt og peber. De lægges på grillen sammen med pølserne, efter kød og fisk er grillet færdigt. 

Anret det hele sammen på et kæmpe fad eller bræt...

 

 

 

Billeder fra opskriften

IMG 5056

Kommentarer

  • Kirsten H.

    Hej wolmer
    Jeg er ny i klubben 👍
    Kunne godt bruge eks forrettet / gæstemad.
    Jeg kan fint lave mad men har brug for en opskrift, da jeg ikke kan komponer mad hvor gerne jeg end ville. Men den evne har jeg ikke.
    Blot et forslag til søgefelt.
    Jeg er altid på bar bund når vi skal have gæster og der er nogle stykker i vennekredsen, som bare kan det der.
    Bedste hilsner
    Kirsten

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Tak for dit indspark.
      Der er mange af de eksisterende retter, der egner sig fint som en forret til gæster. Jeg har ikke lige et søgefelt, der gør det nemt at grave frem, men jeg ville kigge på retter som:
      Havtaske
      Sweet potatoes
      Fiskesuppe
      Kålsalat
      Rodfrugtsflan
      Tun Nicoise
      Brændt ørred
      Torsk i pancetta
      Løgtærte
      Vitello Tonnato
      Alle aspargesretterne
      Alle salaterne
      Osv osv.
      Håber det hjælper dig lidt !
      Jesper

  • Annette O.

    Så fik vi prøvet coleslaw på en ny måde, og fik udvidet vores horisont med hensyn til padron. Fedt at prøve lidt “nyt” tilbehør. Jeg er stadig fan af klubben til trods for mange år i køkkenet. ☺️

    • Jesper Vollmer

      Hej Annette,
      Dejligt at i er vilde med coleslaw-opskriften! Padron er virkelig bare et godt krydderi at have i køkkenet, da det bare giver et lækkert lille kick. Mums 😉

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.