Ingredienser
Kød/fisk
4 stk. kyllingebryster uden skind
4 stk. laksebøffer med skind
4 stk. grillpølser
Coleslaw
3 stk. gulerødder
0,50 stk. spidskål
3 spsk. creme fraiche
2 spsk. grov sennep
1 tsk. salt og lidt peber
Lidt grønt
2 håndfulde padron
2 spsk. olie
0,50 tsk. revet hvidløg i olie
Fremgangsmåde
Sørg for at grillen er så varm, som den overhovedet kan blive, ved at lade den køre lidt med låget lukket.
Kom lidt olie og salt og peber på kød og fisk.
Læg koteletterne på det varmeste sted på grillen, da de kan tåle flest "tæsk" af varmen. Læg derefter kyllingerne på det næstvarmeste sted, og laksen på det mildeste sted. Håber det giver mening på din grill.
Imens det hele er på grillen, samler du din coleslaw ved at snitte gulerødder og kål i strimler, og samle det hele med dressingen omkring. Smag godt til med salt, peber og sennep.
Padron vendes med lidt olie og salt og peber. De lægges på grillen sammen med pølserne, efter kød og fisk er grillet færdigt.
Anret det hele sammen på et kæmpe fad eller bræt...