Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fyldige salater. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Fyldige salater

Fyldige salater

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Her tager jeg dig igennem mit bud på nogle af de salater, der ligger i klubbens arkiv. Der er lagt vægt på dem, der mætter mere end bare en sprød og saftig grøn salat. Nogen der kan udgøre det for et solidt måltid.  Det er meget tit det, der kommer...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Bodil K.

    Hej Jesper
    Helt ærligt Jesper ikke gentagelse igen vi betaler for en ny opskrift om ugen og man går og glæder sig til den næste og så er det bare endnu en gentagelse
    Mvh Bodil

    • Jesper Vollmer

      Tusind tak for respons. Det er altid rart, når man kan mærke sine medlemmers engagement, så jeg sætter stor pris på kritk - god såvel som mindre god.
      Det kan være svært at komme alle i møde, når så mange typer mennesker er repræsenteret. Jeg har gennem længere tid fået opfordring fra både nye og gamle medlemmer, der gerne ville have et kig ned i det store arkiv. Det har jeg forsøgt at imødekomme, og det er der nu kommet flere reaktioner på. Sådan må det nødvendigvis være, når man ryster posen.
      Jeg tager kritikken til efterretning og prøver at se på, om ikke der findes en løsning, hvor der både kan komme en opskrift og en hjælp til arkivet.
      Endnu engang tal for dit engagement.
      Jesper

  • Doris R.

    Hej Jesper, jeg vil give ovenstående Bodil ret. Afventer også en ny opskrift.
    Vh Doris

    • Jesper Vollmer

      Tusind tak for respons. Det er altid rart, når man kan mærke sine medlemmers engagement, så jeg sætter stor pris på kritk - god såvel som mindre god.
      Det kan være svært at komme alle i møde, når så mange typer mennesker er repræsenteret. Jeg har gennem længere tid fået opfordring fra både nye og gamle medlemmer, der gerne ville have et kig ned i det store arkiv. Det har jeg forsøgt at imødekomme, og det er der nu kommet flere reaktioner på. Sådan må det nødvendigvis være, når man ryster posen.
      Jeg tager kritikken til efterretning og prøver at se på, om ikke der findes en løsning, hvor der både kan komme en opskrift og en hjælp til arkivet.
      Endnu engang tal for dit engagement.
      Jesper

  • Pia S.

    Hej Jesper Nøjjj det er da nogle Vildt Lækre salater De skal prøves💕 Tak for så mange lækre ideer kh Pia

  • Jan L.

    Jeg er ganske enig med ovenstående, hvis det her fortsætter skal jeg ikke have fornyet mit medlemsskab. Jeg meldte mig ind for at få god inspiration og en opskrift hver uge - der går lidt for meget genudsendelse og storytelling i den for mit vedkommende.

    • Jesper Vollmer

      Tusind tak for respons. Det er altid rart, når man kan mærke sine medlemmers engagement, så jeg sætter stor pris på kritk - god såvel som mindre god.
      Det kan være svært at komme alle i møde, når så mange typer mennesker er repræsenteret. Jeg har gennem længere tid fået opfordring fra både nye og gamle medlemmer, der gerne ville have et kig ned i det store arkiv. Det har jeg forsøgt at imødekomme, og det er der nu kommet flere reaktioner på. Sådan må det nødvendigvis være, når man ryster posen.
      Jeg tager kritikken til efterretning og prøver at se på, om ikke der findes en løsning, hvor der både kan komme en opskrift og en hjælp til arkivet.
      Endnu engang tal for dit engagement.
      Jesper

  • Lotte P.

    Hel enig i ovenstående. Hvis du ønsker at melde dig ud, så husk at gøre det rettidigt i forhold til dit abonnement. Der er nemlig ingen “kære” mor, hvis du ikke lige rammer datoen. Jeg blev fanget til et helt år ekstra. Opkrævningen blev sendt søndag aften uden nærmere information !!!

    • Jan L.

      Tak, det skal jeg huske👍🏻

  • Inge T.

    Jeg vil glæde mig til de fyldige salater for jeg er en der ikke får prøvet de nye opskrifter hver uge, da jeg også finder inspiration andre steder. Tag nu lige ja hatten på. God dag derude

  • Wanda K.

    Tak for inspirationJesper

  • Connie B.

    Tak for god inspiration 👍🏻

  • Joan S.

    Øv Jesper, ikke endnu en genudsendelse :-(
    Det er 3. gang. Det kan du ikke være bekendt........

    • Jesper Vollmer

      Tusind tak for respons. Det er altid rart, når man kan mærke sine medlemmers engagement, så jeg sætter stor pris på kritk - god såvel som mindre god.
      Det kan være svært at komme alle i møde, når så mange typer mennesker er repræsenteret. Jeg har gennem længere tid fået opfordring fra både nye og gamle medlemmer, der gerne ville have et kig ned i det store arkiv. Det har jeg forsøgt at imødekomme, og det er der nu kommet flere reaktioner på. Sådan må det nødvendigvis være, når man ryster posen.
      Jeg tager kritikken til efterretning og prøver at se på, om ikke der findes en løsning, hvor der både kan komme en opskrift og en hjælp til arkivet.
      Endnu engang tal for dit engagement.
      Jesper

  • Ann-marie C.

    Hold da op sikke nogle småsure opstød.
    Man kan jo også bruge siden her som inspiration en slags kogebog, det gør jeg altid.
    Jeg har efterhånden været medlem i nogle år, og kigger ikke nødvendigvis den nyeste opskrift, kan i hvert tilfælde ikke huske om den har været der før. Men bruger ofte de ældre opskrifter for så måske sidenhen at tage de nyere alt efter temperament og hvad man har lyst til. Og jeg synes i hvert fald at denne klub er så fuld af inspiration, så man altid for lyst til at lave en af opskrifterne. En gang i mellem er det jo også en god ide at få de gamle opskrifter gentaget. Så søde venner det brok er ikke nødvendigt. Hilsen ann-marie

    • Bodil K.

      Jeg har ikke noget imod Jespers kavalkader jeg er træt og sur over det er på bekostning af den ugentlige opskrift. Jeg ser ikke kavalkade.
      Mvh Bodil

  • Ingelise S.

    Jeg forstår heller ikke dette nye koncept. Man kan jo selv gå på opdagelse i de gamle retter, og det hele er fint delt ind i kategorier. Hvis ikke man kan lide lugten i bageriet, må man jo melde sig ud. Så det vil jeg hermed gøre. Tak for 2 års hyggeligt medlemskab.

    • Jesper Vollmer

      Tusind tak for respons. Det er altid rart, når man kan mærke sine medlemmers engagement, så jeg sætter stor pris på kritk - god såvel som mindre god.
      Det kan være svært at komme alle i møde, når så mange typer mennesker er repræsenteret. Jeg har gennem længere tid fået opfordring fra både nye og gamle medlemmer, der gerne ville have et kig ned i det store arkiv. Det har jeg forsøgt at imødekomme, og det er der nu kommet flere reaktioner på. Sådan må det nødvendigvis være, når man ryster posen.
      Jeg tager kritikken til efterretning og prøver at se på, om ikke der findes en løsning, hvor der både kan komme en opskrift og en hjælp til arkivet.
      Endnu engang tal for dit engagement.
      Jesper

  • Lisbeth H.

    Inspirerende - og hyggeligt😉👍

  • Sonja C.

    Jeg synes du fortjener lidt positiv tilbagemelding. Med dine kavalkader genopdages jo rigtig gode/interessante opskrifter, man kunne overse, når man scroller igennem dit store arkiv.

  • Aase N.

    Tak for lækker inspiration 🥗🥒🥬🥦🍋🥑😋

  • Tanja L.

    Super inspirerende men sådan en opsummering/gennemgang - tak for det :-)

  • Marianne c.

    Jeg er meget glad for alle dine opskrifter, men jeg mangler at se nogle af de lovede events - en af grundene til min tilmelding til klubben. Desværre ser jeg kun de “Afholdte” events hele tiden - Hvornår får du gang i den del af klubben igen?

  • Jane D.

    Er helt enig med alle dem som har givet udtryk for at vi ikke ønsker gentagelser

    • Jesper Vollmer

      Tusind tak for respons. Det er altid rart, når man kan mærke sine medlemmers engagement, så jeg sætter stor pris på kritk - god såvel som mindre god.
      Det kan være svært at komme alle i møde, når så mange typer mennesker er repræsenteret. Jeg har gennem længere tid fået opfordring fra både nye og gamle medlemmer, der gerne ville have et kig ned i det store arkiv. Det har jeg forsøgt at imødekomme, og det er der nu kommet flere reaktioner på. Sådan må det nødvendigvis være, når man ryster posen.
      Jeg tager kritikken til efterretning og prøver at se på, om ikke der findes en løsning, hvor der både kan komme en opskrift og en hjælp til arkivet.
      Endnu engang tal for dit engagement.
      Jesper

  • Karin T.

    Tusind tak for dejlig inspiration 🙏

  • Joan S.

    Savner svar Jesper.....

  • Tonnie H.

    Jeg er helt enig, med dem, som giver udtryk for at vi ikke ønsker gentagelser. Det er nem og overskueligt at søge på opskrifter/emner.🤗

  • Annette M.

    Super god film om salater og tilberedningsmetoder. Det har virkelig tændt en gnist i mig for at udforske nye smagsoplevelser og prøve mig frem i køkkenet. Tak for den fantastiske inspiration, Jesper! Jeg glæder mig til at prøve alle opskrifterne og imponere mine venner. 🥗👩‍🍳👨‍🍳

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.