Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fried Chicken. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Fried Chicken

Fried Chicken

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Start med at gøre kyllingelårene klar til at blive marineret. Hvis der stadig er knogler i, skal du udbene dem. Jeg gør det ikke i filmen, men træk gerne skindet af lårene, da det ikke bliver sprødt ved stegningen. Mariner kyllingelårene ved at bla...

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2021 05 13 Kl. 18.08.40

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Niels G.

    First...yep, hva har jeg vundet?

  • Karina J.

    Super go video. Tak :) Den opskrift, skal jeg prøve at lave til mine drenge. Hvad er mærket på din fine frituregryde ? Mvh Karina

    • Niels G.

      https://dnk.grandado.com/products/frituregryde-termometrer-tempura-frituregryde-temperaturkontrol-stegt-kyllingegryde-madlavningsvaerktoj-japansk-kokkenredskab?gclid=CjwKCAjwnPOEBhA0EiwA609RebVmzGkXTrq6mzNYzcTnJyYRewN_n3NzZ2d0yP8PcfBeWCaVV34lqhoCVuMQAvD_BwE&variant=UHJvZHVjdFZhcmlhbnQ6Nzg1NDUyMzY

    • Nina S.

      Jeg har fundet en gryde magen til Jespers på AliExpress 😉

    • Annette A.

      Har lige læst anmeldelser på Trustpilot af netop det firma, vil stærkt fraråde at købe der. Den gryde må vel kunne købes andre steder.

    • Vibeke S.

      Det er verdens største handelsplatform, så der er selvfølgelig både dårlige og negative sider ved det :)

  • Brian T.

    For h.... Jesper, nu er den gal igen! ;-) Vil du ikke nok skære og vise kødet, når det er tilberedt?

    • Jesper Vollmer

      Brian for faen... Der er vel ingen pointe i at dele et stykke fried chicken midt over !
      Jeg har lige optaget en opskrift på oksemørbrad, som SELVFØLGELIG bliver trancheret, så du kan se den fiiiine stegning. Jeg skal nok gøre det der, hvor det giver mening ☺️
      Jesper

  • Joan P.

    Hvad kan jeg bruge i stedet for Piment d`espatte krydderi, eller hvor kan jeg købe det ? Bor i provinsen 😄
    Hilsen Joan

    • Pia D.

      Jeg har købt Piment d'Espelette i min mønske SuperBrugs :-)

    • Joan P.

      Ok, tak, det må jeg prøve at se efter. Tvivler dog 😄

    • Joan S.

      Køb det på nettet

    • Carina B.

      Køb den i torvehallerne online

    • Vibeke E.

      Jeg har købt det i Salling, Aalborg

    • hanne j.

      Vi fandt det omsider hos Løgismose - og købte for en sikkerheds skyld 2 glas........til det dobbelte af prisen hos Menu - viste det sig et par dage efter.

    • Joan P.

      Jeg har oz købt hos Løgismose 😄😄

  • Helle A.

    Det skal afprøves. Lyder lækkert. Men mangler der ikke kærnemælk i listen over ingredienser?
    Hvor meget bruges der?

    • Jesper Vollmer

      Har rettet nu... sorry !
      1 liter !
      Jesper

  • Mette K.

    Kærnemælk ?? Hvor meget?

  • Vibeke E.

    Nøj, hvor ser det lækkert ud. Jeg må vist anskaffe mig en fritøse.
    Hvor lang tid skal kyllingestykkerne have i gryden?

    • Jesper Vollmer

      Ved 170 grader skal de bare steges, til de er flot gyldne. Det tager ca. 5-6 min.
      Jesper

  • Janni B.

    Kan man bruge kyllingebryst uden ben skåret i mindre stykker?
    Synes det virker noget tidskrævende, hvis man først skal til at udbene kyllingelår

    • Susan N.

      Man kan mange steder købe udbenede kyllingelår. Sidst, jeg købte var i Rema 😊

    • Janni B.

      Ok. Tak for tippet. Det vil jeg gå efter

    • Nina S.

      De hedder lårfilet i Rema 1000 og er på tilbud lige nu 😊

  • Marianne C.

    Tak for en super lækker opskrift - smagte så godt 😊

  • Jens M.

    Superlækkert - også dagen efter koldt. Bevarer sprødheden. Jeg var overrasket over, at det ikke var stærkere, men så må jeg jo bruge noget mere Pimente d’espalette🤪
    JM

  • Lana W.

    Hej Jesper - Hvordan holder du de første kyllingestykker varme indtil du har tilberedt de sidste? I ovnen?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lana,
      Der er to muligheder. Jeg foretrækker at lave alle kyllingestykkerne på én gang og lige inden jeg serverer dem, dumper jeg kort kyllingestykkerne ned i den varme friture i 30 sek og drysser dem med salt. Det gør dem ekstra sprøde og varmer dem op igen.
      Den anden mulighed er - som du selv nævnte - at holde dem varme i en ovn på 180/200 grader.

  • Gitte M.

    Hej - ser lækkert ud MEN har du et bud på et alternativ til kærnemælken?

    • Jesper Vollmer

      Hej Gitte,
      Det er faktisk muligt at springe hele marineringsprocessen over. Marinering i kærnemælk er bare "the american way" at lave fried chicken, for at mørne kødet.
      Da kyllingekødet i forvejen ofte er meget mørt, kan du udelade kærnemælken og i stedet vende kødet i et pisket æg eller ren æggehvide, for at paneringen sætter sig på kødet.

  • Heidi T.

    Kære Jesper
    Kan man bruge kyllingebryst stykker istedet?
    Hvordan ved man med sikkerhed at kyllingen er færdig - hvad er kernetemperaturen?
    Er altid nervøs for at kylling ikke er tilberedt nok
    Med venlig hilsen Heidi

    • Jesper Vollmer

      Hej Heidi,
      Du kan bruge alt kød på kyllingen, så længe at det ikke er for store stykker, så du risikerer en rå midte. Jeg foretrækker lårkød, da det ofte er mere saftigt, men det er en smagssag!
      Du tjekker om dine kylling er færdig ved at tage det tykkeste stykke og dele det i to. Hvis det er gennemtilberedt, så er resten af dine kyllingestykker også.

  • Kirsten H.

    Hej Jesper
    En lækker ret, som jeg helt sikkert skal prøve.

  • Birgit s.

    Hej Jesper
    Venter spændt på om det er muligt eller rettere ok at anvende andet end kyllinglår, eks kyllingeinderfilet så det bliver små stykker
    DBH.
    Birgit

    • Jesper Vollmer

      Hej Birgit
      Det kan du sagtens. Jeg synes bare, at lårkød er mere saftigt en brystkød, men selvfølgelig kan du bruge det også eller istedet...

  • Annette H.

    Jeg synes, det ser drønlækkert ud (og jeg VED, det smager godt :-))

  • Lisbeth S.

    Det smagte virkelig godt! Og faktisk fik jeg 3 x aftensmad ud af det. Fried chicken som opskriften lyder på, dagen efter brugte jeg en fried chicken i en grov burger bolle med masser af spidskål, agurk, tomat og rød peber krydret med sennep, oistersauce og chilisauce og på 3. dagen lavede jeg en lækker pastasalat med fried chicken til … what’s not to like😃

    • Jesper Vollmer

      Det er da vist everything to like ☺️

  • Søren D.

    Hvilket mærke er frituregryden? Bare så jeg ikke finder en kopi som er lavet af dårlige materialer?

    • Jesper Vollmer

      Hej Søren,
      Frituregryden er fra en reklame jeg så på Instagram. Kan ikke huske mærket. Desværre…
      Er sikker på du kan finde en ligende som kan gøre jobbet lige så godt 😇

    • Søren D.

      Tak... Tror jeg har fundet den.. LKDF... så straffer jeg lige dankortet :)

    • bodil n.

      Hej Søren, har du et link?......

    • Søren D.

      Ja... det er her
      https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08SBSGNJK/

  • Kristian K.

    Hej Jesper
    Kan se at du i mange af dine indslag bruger samme skærebræt til f.eks både løg og frugt hvordan undgår du at frugten tager smag af løgene? Renser du dem på en speciel måde?

    • Jesper Vollmer

      Hej Kristian
      jeg vil da gerne indrømme, at fra tid til anden smager vandmelonen lige lidt af løg, og så ærgrer jeg mig ☺️
      Men jeg renser dem ofte under Quookeren med sæbe og en grov stålsvamp. Det virker bedst, synes jeg.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.